CityBest București, o busolă în “jungla” restaurantelor din București

person Horeca
access_time_filled

CityBest.Ro și Vinul.Ro au lansat recent ghidul CityBest București, care cuprinde recomandări de restaurante din capitală.

CityBest București – 160 de pagini (ediție bilingvă, în română și engleză), ghid de recomandări de luat masa în capitală, verificate personal de editorii publicației – este cel mai nou instrument de orientare în “jungla” sutelor de restaurante, bistro-uri și pub-uri din oraș”, declară editorii publicației.

ghidderestaurante

Destinat atât localnicilor cât și turiștilor, ghidul prezintă câteva zeci de localuri, mai mult sau mai puțin cunoscute, grupate pe zone, fiecare având menționate specificul gastronomic, recomandări din meniu (alegerile editorilor și / sau specialitățile casei), nivelul de prețuri și ocaziile de consum.

Considerăm că restaurantele sunt la fel de importante ca spectacolele, concertele, cinematografele pentru viața socială a unui oraș. Dincolo de marea cultură sau arhitectură, un oraș se dezvăluie deopotrivă locuitorilor și vizitatorilor și rămâne memorabil prin calitatea mâncării și a locurilor unde oamenii merg să socializeze și să se bucure de desfătările normale”, spun editorii publicației.

Criteriile de selecție a acestor locuri recomandate au fost: raportul decent calitate / preț, mâncarea corectă și gustoasă, atmosfera, ospitalitatea, atractivitatea evenimentelor organizate, pairing-urile cu băuturile.

Categorii cuprinse: restaurante și bistro-uri / braserii casual – în mare parte, cu specific internațional și etnice: italienești, spaniole, germane, asiatice, ș.a. precum și românești, wine bar-uri și pub-uri hip, restaurante premium și fine dining-uri atent selectate și câteva concepte inedite, recent apărute.

Locurile prezentate au descrieri ale meniurilor de mâncare, recomandări de preparate care au reținut atenția editorilor și / sau specialitățile  (chef’s signatures), descrierea listei de vinuri sau a altor băuturi pe care se pune accent, tipurile de evenimente organizate, seri tematice cu pairinguri, degustări, brunch-uri ș.a.

CityBest București este disponibil gratuit pentru abonații revistei Vinul.Ro sau contra cost la prețul de 50 de lei. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un e-mail cu contactele dvs. la adresa adriana@citybest.ro, în care să specificați numărul exemplarelor dorite și adresa poștală. în funcție de numărul exemplarelor comandate, există o serie de discounturi.

CityBest București este o publicație realizată de CityBest.Ro și Vinul.Ro. Coordonare editorială: Adriana Popescu, jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presa horeca și food & wine, redactor sef CityBest.Ro, editor Vinul.Ro .

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302