5 To Go lansează în cadrul Art Safari divizia mobilă și o colecție limitată de pahare de cafea

5 To Go lansează în cadrul Art Safari divizia mobilă și o colecție limitată de pahare de cafea
person Horeca
access_time_filled

Lanțul de cafenele 5 To Go va lansa în cadrul Art Safari București 2018 divizia mobilă 5 To Go, construită în jurul automobilelor de epocă – standuri mobile ce vor servi cafea în diverse spații neconvenționale, primul de acest gen fiind Pavilionul Central “Art on Stage” din cadrul evenimentului Art Safari București.

Cu această ocazie, lanțul de cafenele lansează începând cu a doua jumătate a lunii aprilie, o colecție limitată de pahare de cafea inspirate dintr-o ilustrație realizată de Andreea Dinu-Dobrin, special pentru Art Safari București și 5 To Go.

artsafari5togo

Paharele se vor găsi în toate cafenelele 5 To Go din București, cu statut de ‘element de colecție’, fabricându-se și distribuindu-se în număr limitat.

Prin parteneriatul cu Art Safari București, 5 To Go dorește să contribuie la promovarea și dezvoltarea culturii artistice în rândul a cât mai multe categorii de public recomandând vizitarea celui mai important eveniment dedicat artei din România, organizat în parteneriat cu Fundația Louis Vuitton din Paris și cu Muzeul Pompidou.

Ne bucurăm de parteneriatul dintre Art Safari București și 5 To Go. Arta și cafeaua au mai multe lucruri în comun. Așa cum în spatele unei cafele bune se află multă artă, și arta are nevoie de surse de inspirație, pe care le putem găsi într-o cafea. Așa că îi așteptăm pe toți iubitorii de cafea și de artă la Art Safari București”, a declarat Ioana Ciocan, director Art Safari București.

5 To Go este în momentul de față cel mai mare lanț de cafenele din România, fiind active peste 75 de cafenele și coffee spot-uri în întreaga țară.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302