Tinerii pasionați de gătit sunt invitați la concursul YOUNG CHEF, o competiție de rețete pentru “ready meal”

Tinerii pasionați de gătit sunt invitați la concursul YOUNG CHEF, o competiție de rețete pentru “ready meal”
person Horeca
access_time_filled

Euroexpo Fairs, în parteneriat cu Grup Angst Ro și Ulma Packaging, lansează în cadrul târgului Pack Expo 2018 concursul YOUNG CHEF, un concurs de rețete pentru “ready meal”, care se va desfășura în zilele de 18 și 19 mai 2018, în pavilionul B2 Romexpo București.

Scopul concursului este promovarea ambalajelor inovatoare prin intermediul produselor gata de consum “ready meal” realizate de tineri bucătari (pasionați sau profesioniști), din ingrediente proaspete și de calitate.

YOUNG  CHEF, concurs de retete pentru ready meal, este o competiție care recompensează cele mai bune idei de rețete și ingeniozitatea folosirii ingredientelor culinare în realizarea de meniuri ready-meal, având ca scop conștientizarea utilizării unor ingrediente proaspete și de calitate în realizarea unor produse gata de consum “ready meal” atât la birou, cât și acasă”, se arată în regulamentul concursului.  

concursyoungchef

Provocarea tânărului Chef (concurenții eligibili sunt cei între 18 și 35 de ani) este de a crea o rețetă cât mai originală și variată din ingrediente de calitate și cu un preț decent, care să poată fi ușor ambalată, porționată și cu un gust constant după o zi sau două de la prepararea ei.

Sunt invitați să participe tineri pasionați de gătit, bloggeri culinari sau bucătari în devenire. Câștigătorul va primi un premiu în bani, în valoare de 1.000 de euro, titlul și trofeul YOUNG CHEF 2018.

REGULAMENTUL COMPLET AL CONCURSULUI îL PUTEÈšI CITI AICI.

Membrii juriului YOUNG CHEF sunt Chef Sorin Bontea – președintele juriului și cel care va face preselecția lucrărilor ce vor intra în semifinala concursului, Sorin Minea (director general Angst, compania – partener al concursului) și Chef Ioan Cristian Șerb (Executive Chef la Energiea și câștigătorul primei ediții “Chefi la cuțite”).

Concurenții pot trimite online propunerile lor până pe data de 9 mai 2018 – ultima zi de înscriere, pe site-ul oficial al concursului (link direct înscriere https://bit.ly/2JCkVVY). 

Pe 18 mai va avea loc semifinala YOUNG CHEF (concurenții vor prepara la fața locului rețeta propusă, iar juriul va degusta și selecta cinci rețete finaliste). Pe 19 mai va avea loc finala YOUNG CHEF: cei 5 finaliști vor prepara la fața locului aceeași rețetă de produs, iar publicul larg (vizitatori specialiști, consumatori premium) va degusta și va vota rețeta câștigătoare.

Ce ne dorim cu acest concurs? Să tranformăm mâncarea tradițională și preferințele dietetice în noi kit-uri culinare. De ce? Pentru că tinerele talente în gastronomie merită încurajate și susținute. Cum? Cu un ready-meal sănătos într-un ambalaj inovator!”, spun organizatorii.

Pack Expo 2018, expoziția dedicată industriei de ambalare și soluțiilor de ambalare organizată de Euroexpo Fairs și Romexpo, are loc între 16 și 19 mai, în Pavilionul B2 din cadrul Romexpo, București.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302