ANGST organizează în cadrul PACK EXPO cel mai mare concurs de ready meal din România

ANGST organizează în cadrul PACK EXPO cel mai mare concurs de ready meal din România
person Horeca
access_time_filled

Grupul Angst organizează pe 18 și 19 mai YOUNG CHEF – cel mai mare concurs de ready meal din România. Competiția are loc în cadrul Pack Expo 2018, expoziția de ambalaje și soluții de ambalare din Europa de Sud-Est, care se desfășoară între 16 și 19 mai în pavilionul B2 din Romexpo-București.

Pe o suprafață de 150mp, într-un spațiu special amenajat, cei 6 semifinaliști (tineri bucătari cu vârste de până în 35 de ani) selectați de membrii juriului vor prepara propriile rețete propuse pentru ready meal.

youngchefcompetitie

La final, juriul format din Chef Sorin Bontea, Sorin Minea și Chef Ioan Cristian Șerb va vota cei 4 finaliști care vor găti pe 19 mai aceeași rețetă pentru publicul premium prezent la expoziție. Acesta va degusta și va vota rețeta câștigătoare.

Tânărul câștigător va primi titlul și trofeul YOUNG CHEF, precum și un premiu în bani, în valoare de 1000 de euro.

Organizat în parteneriat cu ULMA Packaging, YOUNG CHEF – concursul de rețete pentru ready meal este un concept nou de eveniment organizat în cadrul Pack Expo, din dorința de a promova ambalajele inovatoare prin intermediul produselor gata de consum “ready meal” realizate cu ingeniozitate de tineri bucătari profesioniști din ingrediente proaspete și de calitate.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302