Ioana Bogdan a câştigat trofeul YOUNG CHEF

Ioana Bogdan a câştigat trofeul YOUNG CHEF
person Horeca
access_time_filled

Ioana Bogdan a fost desemnată câștigătoarea celui mai mare concurs de ready meal din România – YOUNG CHEF by Angst & ULMA. Tânăra a primit titlul și trofeul YOUNG CHEF, premiul de 1000 de euro și posibilitatea semnării unui contract prin care produsele ready meal gătite după această rețetă vor ajunge la rafturile “Merinde Urbane”.

A fost o experiență extraordinară, m-am bucurat foarte tare că în finală am ajuns două femei, asta a fost cred că prima bucurie pentru ziua de ieri. Mulțumim juriului că ne-a dat posibilitatea să gătim într-un număr mai mare și să-i bucurăm pe cât mai mulți dintre cei care au fost astăzi prezenți la acest eveniment. Sunt fericită, bineînțeles, juriul a fost la mare înălțime, spectatorii, organizatorii. Per total, a fost o experiență senzațională care va dăinui pe viață“, a declarat Ioana Bogdan, câștigătoarea trofeului YOUNG CHEF, după decernarea premiului.

Finala concursului a avut loc sâmbătă, 19 mai 2018, în pavilionul B2 din Romexpo-București, în cadrul Pack Expo 2018, expoziția de ambalaje și soluții de ambalare din Europa de Sud-Est care s-a desfășurat între 16 și 19 mai la București.

ioanabogdanyoungchef

Tinerii bucătari ajunși în finală – Ioana Bogdan (33 de ani, jurist) și Nazat Elzanati (20 de ani, student) – au gătit, sâmbătă, rețetele propuse pentru ready meal, în fața juriului și a publicului premium prezent la expoziție, care a gustat și a votat rețeta câștigătoare.

Membrii juriului au fost: Chef Sorin Bontea, Sorin Minea și Chef Ioan Cristian Șerb.

Noi am ales (din câteva zeci) șase concurenți – asta și din limită de spațiu – cu rețete bune, interesante, am ales mai multe stiluri de gătit (românesc, internațional, asiatic), pentru că urmărim genul de mâncare care se caută astăzi în București și în România, dar și gustul de acasă, gustul pe care oamenii îl cunosc și sunt obișnuiți. Câteodată căutăm să facem lucruri noi, și de aici și interesul nostru de a organiza acest concurs, de a descoperi talente și, de ce nu, gust în mâncare, asta ne interesează cel mai mult“, a declarat Chef Sorin Bontea președintele juriului YOUNG CHEF.

M-am bucurat mult că participanții au înțeles tema, că au înțeles de la început cui se adresează. Este foarte important să vii la un concurs, să dai ce-i mai bun din tine și să știi cui te adresezi. Vorbim despre o mâncare care se va vinde într-un market, care are un termen de valabilitate foarte scurt și trebuie preparată într-o cantitate mare și eficientă“, a declarat Chef Ioan Cristian Șerb, membru în juriu.

Organizat în parteneriat cu ULMA Packaging, YOUNG CHEF – concursul de rețete pentru ready meal este un concept nou de eveniment organizat în cadrul Pack Expo, din dorința de a promova ambalajele inovatoare prin intermediul produselor gata de consum “ready meal” realizate cu ingeniozitate de tineri bucătari profesioniști din ingrediente proaspete și de calitate.

Concursul a fost organizat de Angst în parteneriat cu ULMA Packaging (care oferă ambalajul și soluția de ambalare în care veți găsi produsele ready meal la raft), Bilancia (partener tehnic al concursului, care a oferit sprijinul și echipamentele profesionale pentru HORECA prezente în concurs) și Coșul de Legume Fructe (care a oferit produsele fresh). 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302