Au mai rămas 5 zile de înscrieri la Premiile de Excelenţă Vinul.ro 2012

Au mai rămas 5 zile de înscrieri la Premiile de Excelenţă Vinul.ro 2012
person Horeca
access_time_filled

Au mai rămas 5 zile pentru înscrierea probelor la cea de-a patra ediție a Premiilor de Excelență Vinul.Ro, eveniment care se va desfășura în perioada 26 – 30 octombrie, la Drăgășani. Producătorii, importatorii sau distribuitorii de vinuri din România și din străinătate au posibilitatea să înscrie în concurs probe la secțiunea „non-retail” contra unei taxe de participare de 60 de euro/probă +TVA. Probele trebuie să ajungă în posesia organizatorilor până cel târziu la data de 10 octombrie 2012.

Condițiile privind taxele de participare și adresa de expediere a probelor le găsiți aici: http://vinul.ro/conditii-de-participare-la-premiile-de-excelenta-vinul-ro-2012-dragasani.html.

vinuriromanesti

Premiile de Excelență Vinul.Ro se diferențiază de alte competiții de profil din lume prin existența a două secțiuni distincte: una pentru vinuri non-retail, (etichete distribuite doar în Hoteluri, Restaurante, Cafenele sau firme de Catering și înregistrate în concurs de către producători, distribuitori sau importatorii de vinuri, contra unei taxe de înscriere), și o secțiune în care participă vinurile achiziționate de către organizatori direct de pe rafturile magazinelor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302