Bergenbier are un nou director general

Bergenbier are un nou director general
person Horeca
access_time_filled

Jens Hoesel a fost desemnat noul Director General al Bergenbier S.A. Jens Hoesel vine în România de pe poziția de Chief Sales Officer pentru Grupul StarBev, funcție pe care a deținut-o în perioada decembrie 2010 – aprilie 2011.

jens_hoesel_wird_neuer_inbev_chef_halfpanoramaAnterior, acesta a fost Director General AB InBev Olanda. El are o experiență cumulată de peste 16 ani în industria berii, din care 13 ani în cadrul AB InBev. ,,Sunt convins că succesorul meu, Jens Hoesel, va continua povestea de succes a Bergenbier S.A. și îi predau cu mare încredere ștafeta. A fost o onoare pentru mine să particip, alături de echipa de management, la consolidarea poziției Bergenbier S.A. pe piața din România”, a declarat Mihai Ghyka fostul director Bergenbier.
,,Răspund cu optimism provocării de a prelua conducerea Bergenbier S.A. pe o piață importantă pentru Grupul StarBev. Îmi propun ca, împreună cu echipa, să continuăm rezultatele bune obținute de companie, care a câștigat 1,7% cotă de piață  sub conducerea predecesorului meu și să consolidăm portofolilul de mărci”, a completat Jens Hoesel, Directorul General Bergenbier S.A.bergenbier_logo
Mihai Ghyka își încheie mandatul după un an și patru luni de la întoarcerea la cârma companiei, la 1 ianuarie 2010, odată cu preluarea producătorului local de către grupul StarBev, deținut de fondul de investiții CVC. În perioada de mandat, împreună cu echipa sa, a relansat brandurile Bergenbier și Noroc și a consolidat poziționarea Bergenbier pe piața berii din România prin platforme de comunicare, precum Ziua Bărbatului și Liga 1 Bergenbier.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302