Bilanţ Coffee Lovers Event

Bilanţ Coffee Lovers Event
person Horeca
access_time_filled

CoffeeLovers1Asociația de Cafea de Specialitate din România și Kiruna publicis au organizat în perioada 2-5 mai la Romexpo primul Salon Internațional de Cafea din România. Evenimentul a reușit să aducă în același spațiu producătorii și importatorii de cafea și produse conexe, naționali și internaționali. În cadrul evenimentului au fost organizate cinci competiții de barista prin care s-au desemnat concurenții care vor reprezenta România la campionatele mondiale de barista.
Vor reprezenta România:
–  Cristian Coman – WORLD BARISTA CHAMPIONSHIP,
–  Marius Nica – Cup Tasting Championship,
–  Vlad Buda – Brewers Cup,
–  Laura Badita Lezis – Cezve Ibrick Championship.
CoffeeLovers3Toate competițiile menționate se vor desfășura la Viena, în perioada 11 ” 14 iunie 2012.
Floriana Vlaicu va reprezenta Romania la Coffee in Good Spirits Championship, iar Marius Nica la Latte Art Championship, campionate ce se vor desfășura în perioada 1-4 noiembrie 2012 la Seul.

Pentru prima dată în istoria campionatelor mondiale de barista România va participa la toate competițiile organizate de WORLD COFFEE EVENTS (joint venture SCAE și SCAA).
CoffeeLovers2
Coffee Lovers Event și Campionatul Național de Barista au fost suținute de Philips Saeco și Brita Professional România, La Spaziale ” Espresso Machines și Malkonigh (în România prin Partener Coffee Services). Grand Hotel Continental a fost gazda tututor invitaților și arbitrilor internaționali prezenți la eveniment.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302