Brutăria artizanală Pain Plaisir va deschide o nouă locaţie în București, în toamna acestui an

Brutăria artizanală Pain Plaisir va deschide o nouă locaţie în București, în toamna acestui an
person Horeca
access_time_filled

Brutăria artizanală Pain Plaisir va inaugura în luna noiembrie a acestui an o nouă locație în București cu o suprafață de 68 metri pătrați în cadrul proiectului de birouri J8 Office Park din București, dezvoltat de Portland Trust, printr-o tranzacție intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

J8 Office Park CWE 2

Fondată în 2013 de Irina Stăncescu și Tom Rees, Pain Plaisir este o brutărie artizanală care oferă clienților produse de brutărie și patiserie proaspete, cu maia și fără coloranți, amelioranți sau conservanți. Compania deține trei magazine în București, în Kiseleff, Floreasca și Enescu, folosește majoritar ingrediente și materii prime locale și a creat o comunitate în jurul brutăriei și a ideii de pâine ca element central al mesei, la care se adună toată familia.

Pain Plaisir se va concentra pe deschiderea de magazine “aproape de casă”, pentru moment doar în București, deoarece pâinea artizanală trebuie consumată proaspătă și cumpărată aproape zilnic, în lipsa agenților de conservare și afânare.

Pain Plaisir estimează o cifră de afaceri de 2.5 milioane euro în 2021, obținută alături de o echipă de peste 60 de angajați.

Suntem bucuroși să anunțăm securizarea primei locații Pain Plaisir într-un proiect de birouri din București, și suntem siguri că atât chiriașii proiectului J8 Office Park, cât și rezidenții zonei Bucureștii Noi vor fi încântați să beneficieze de proximitate față de produsele preparate cu mare atenție de echipa Pain Plaisir.”, a declarat Dana Radoveneanu, Senior Consultant Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox:

Amplasarea noului magazin se încadrează perfect în planurile noastre de dezvoltare, prin care ne dorim să ajungem în cartiere rezidențiale, mai aproape de clienții noștri. Prin prisma locației excelente, J8 Office Park ne deschide mai multe zone de interes – cartierul Dămăroaia, Străulești, Parc Bazilescu și drumul spre Mogoșoaia.”, declară Irina Stăncescu, Cofondator Pain Plaisir.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302