Franciză cu produse fără gluten: “L’Amande – Desserts sans gluten” anunță lansarea sistemului de francizare

Franciză cu produse fără gluten: “L’Amande – Desserts sans gluten” anunță lansarea sistemului de francizare
person Horeca
access_time_filled

“L’Amande – Desserts sans gluten”, cofetărie cu laborator propriu pentru produse fără gluten, anunță deschiderea primei francize în Bacău, după o investiție de 50.000 de euro. Cofetăria L’Amande este unică în România și se adresează, în special, persoanelor care suferă de intoleranță la gluten, dar și celor cu alergii și intoleranță la lactoză, ouă sau nuci, printr-o gamă largă de produse de cofetărie, patiserie și brutărie. în prezent, L’Amande operează cu un laborator în București, iar pentru a fi cât mai aproape de consumatori, L’Amande a lansat sistemul de francizare.

DanielaAlecseLAmande

Noua cofetărie este situată în centrul orașului Bacău, pe strada Războieni nr. 48. L’Amande este un concept nou atât în Bacău, cât și în zona Moldovei, astfel că în ceea ce privește vânzările, estimările se ridică la suma de 150.000 – 200.000 lei.

Francizele L’Amande au peste 150 de produse în portofoliu și se bucură de același concept, design, distribuitori de materii prime precum cofetăria din București. în prezent, L’Amande Bacău are șase angajați și se remarcă prin designul specific și terasă, acolo unde clienții pot servi, pe lângă prăjiturile delicioase, și băuturi.

înainte de deschidere, toți angajații din laboratoarele L’Amande vin două săptămâni la training în București, urmând ca mai apoi, echipa din București să meargă timp de două săptămâni în locație pentru a ajuta la realizarea produselor. Partea de consiliere și susținere continuă pe tot parcursul contractului de franciză deoarece suntem o echipă, avem valori și obiective comune: să aducem zâmbete pe buzele celor care, din păcate, au puține opțiuni în ceea ce privește alimentația fără gluten. Toate produsele L’Amande sunt preparate cu multă pasiune și atenție. Folosim doar ingrediente fără gluten, de cea mai bună calitate. Sunt mult mai gustoase și mai sănătoase decât multe alte produse existente pe piață”, a declarat Daniela Alecse, fondatoarea L’Amande – Desserts sans gluten.

în ceea ce privește planurile de viitor, compania dorește să se extindă și în alte orașe mari din România, precum Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Constanța și Oradea.

Despre L’Amande – Desserts sans gluten

L’Amande este un business fondat de Daniela Alecse, în 2016, și se ocupă de producerea și comercializarea produselor fără gluten și nu numai. Afacerea a luat naștere dintr-o nevoie reală a Danielei de a consuma doar alimente care nu conțin gluten. Astfel, aceasta și-a dorit să aducă pe piața din România produse de calitate. în prezent, L’Amande operează cu un laborator în București, iar în cei cinci ani de activitate a creat și adaptat peste 200 de rețete de produse fără gluten, inspirate din rețetele copilăriei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302