Carmolimp vine mai aproape de bucătarii români

Carmolimp vine mai aproape de bucătarii români
person Horeca
access_time_filled

Compania Carmolimp, cel mai mare producător și distribuitor de carne ambalată în atmosferă protectoare la gramaj fix din țară, a semnat contracte cu importante rețele internaționale, printre care Metro și Mega Image, pentru anul 2012. Contractele, în valoare totală de 8 milioane de euro, reprezintă un acord de distribuție pentru produsele Carmolimp ” carne ambalată în ATM și lapte proaspăt ” în rețelele de magazine.
Semnarea acestor contracte reprezintă pentru Carmolimp încă un pas înainte. Vom fi aproape de un numărcarmolimpmai mai mare de consumatori, pe care i-am cucerit deja cu produsele noastre. 2012 se anunță a fi un an profitabil pentru CarmOlimp, întrucât estimările noastre arată că cifra de afaceri va crește cu 20% față de anul trecut”, a declarat Valentin Soneriu, Director General CarmOlimp.
În prezent, compania produce în medie 30.000 de caserole de carne ambalată în ATM/zi și oferă un termen de valabilitate de minimum 11 zile, caserole vândute atât în magazinele rețelelor internaționale, cât și în cele proprii.
„Avem cel mai mare termen de valabilitate, astfel încât afacerea să fie profitabilă atât pentru client, cât și pentru noi. Mă refer aici la carnea proaspătă, unde am investit în soluții de creștere ale termenelor de valabilitate și în eficientizarea lanțului logistic. Una – două zile în plus la termenul de valabilitate contează foarte mult în industria noastră, iar avantajul cărnii ambalate în ATM este că își păstrează prospețimea, fără să îi fie afectate în vreun fel proprietățile. Așa suntem siguri că avem un produs de înaltă calitate”, a declarat Valentin Soneriu, Director General Carmolimp.
Carmolimp deține 60% din piața de ATM, fiind în acest moment cel mai mare producător și distribuitor de carne ambalată în atmosferă protectoare la gramaj fix din țară. În prezent, compania operează un număr de 50 magazine proprii și peste 60 de unități în sistem franciză.

carneC

Compania Carmolimp a anunțat recent că își dezvoltă și sectorul de restaurante, în urma unei investiții de peste 200.000 de euro. „Paradis by Carmolimp” este cel mai nou restaurant al familiei Șoneriu și se află în Brașov, în centrul istoric. Acesta este al doilea restaurant al companiei, primul fiind deschis în orașul Victoria, acum 7 ani. Extinderea a venit ca un pas logic, ținând cont de faptul că brandul Carmolimp poate furniza produse naturale de la fermele proprii, făcând astfel diferența pe piața restaurantelor, potrivit reprezentanților companiei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302