Cei mai buni barmani din lume vin la București

Cei mai buni barmani din lume vin la București
person Horeca
access_time_filled

championsflaircrash2015Miercuri 3 decembrie, cei mai buni 30 de barmani de flair din lume se vor întrece pentru titlul de campion mondial la cea de-a 13‐a ediție a Champions Flair Crash. Calificările și finala vor avea loc în aceeași zi, la Champions Sports Bar (JW Marriott).

Pentru sesiunea de calificări, care va începe la orele 12:00, au fost selectați 30 dintre cei mai buni barmani din lume, în line‐up‐ul competiției regăsindu‐se concurenți din Polonia, Ungaria, Rusia, USA, Uruguay, Japonia.

Dintre aceștia, 10 se vor califica în marea finală și își vor prezenta cele mai antrenante rutine pe parcursul probelor de working flair și exibition flair.

La proba de speed opening rămâne ca etalon recordul absolut atins în 2010 de către regretatul Bogdan Costiniu: 5 sticle deschise în 1,88 sec.

Valoarea totală a premiilor din acest an este de 6.300 euro.

Dintre favoriții ediției se disting Tomek Malek (Polonia), singurul barman din lume care a câștigat de patru ori finala de la Road House, Marek Posluszny (Polonia), Rodrigo Delpeche (Argentina), Alex Searle (UK). În line‐up se disting de asemenea și cele două prezențe feminine, ce se vor lupta cot la cot cu ceilalți campioni: Julianna Buda (Ungaria) și Daniela Istrate (România).

Din juriu fac parte Alexander Colin din UK (head judge la Road House), Szaby Szoke din Ungaria și Marius Gogoașă din România. Aceștia vor nota concurenții după criterii bine stabilite, precum spectaculozitatea demonstrației făcute de concurenți, tehnicitatea, creativitatea și fluența mișcărilor acestora. Adrian Caradeanu, Exquisite Bar Solutions va nota depunctările.

O demonstrație specială, în afara concursului, vor face campionii locali de flair, singurii barmani români calificați la finala mondială de la Londra din acest an, Valentin Luca și Ionut Ivanov (reprezentând Exquisite Bar Solutions).

Competiția va fi transmisă live pe internet ‐ adresa este disponibilă pe pagina de Facebook a evenimentului.

Intrarea este liberă, pentru mai multe informații și rezervări sunați la 021 403.19.17.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302