Cinnabon România deschide prima brutărie în afara Capitalei

Cinnabon România deschide prima brutărie în afara Capitalei
person Horeca
access_time_filled

Cinnabon1Cinnabon România inaugurează prima brutărie în afara Capitalei, la Constanța. Noua locație Cinnabon a fost realizată cu o investiție de aproximativ 53 000 de euro, are o suprafață de 49 mp și este situată în cel mai nou mall din Constanța, Maritimo Shopping Center.
Pe piața constănțeană, Cinnabon a investit aproximativ 53 000 euro în cea de a șasea brutărie din țară a liderului internațional în prepararea rulourilor cu scorțișoară și a generat 10 locuri de muncă și se preconizează că va avea, în primul an de funcționare, o cifră de afaceri de  aproximativ 153 000 de euro.
„Decizia de a deschide o brutărie la Constanța a venit ca urmare a mesajelor primite din partea clienților noștri, cei care ne-au gustat produsele și în final s-au declarat îndrăgostiți de mirosul și gustul lor. Totodată, inaugurarea noii locații înseamnă și lansarea unui nou concept, Cinnabon Kiosk, o brutărie cu un spațiu ceva mai mic, dar la fel de eficientă și gata să ofere aceleași „răsfățuri  puțin vinovate” cu care i-am obișnuit pe clienții noștri.”, declară Cristina Porumbel, Asistent de Marketing Cinnabon România.

Cinnabon2
Rulourile Cinnabon sunt preparate în fața clienților și sunt mereu servite calde și proaspete. Rețeta unică a Cinnabon este celebră în întreaga lume și este elaborată de Jerilyn Brusseau, renumită pentru irezistibilele creații culinare. Popularitatea produselor Cinnabon se datorează ingredientului principal, legendara scorțișoară Makara, provenită din munții Indoneziei și comercializată exclusiv de brutăriile Cinnabon.
Cinnabon este lider international in domeniul rulourilor cu scortisoara. In Romania, lantul de brutarii este prezent incepand cu anul 2009 si a inaugurat pana in prezent cinci locatii in mall-urile din Bucuresti. La nivel mondial, Cinnabon detine peste 700 de brutarii in peste 30 de tari.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302