Se deschide Salonul Naţional de Vinuri al României

Se deschide Salonul Naţional de Vinuri al României
person Horeca
access_time_filled

Salonul Național de Vinuri al României Vintest se deschide joi, 27 octombrie, la ora 11:00, la complexul Romaero Băneasa din București, și îi așteaptă pe iubitorii de vin cu lansări de vinuri, degustări, show-uri gastronomice și competiții de profil, oferte de turism vitivinicol și multe altele.

vin
Prima ediție a Salonului Național de Vinuri Vintest își propune să aducă în același loc producătorii de vin, distribuitorii și producătorii de accesorii, precum și societățile de turism vitivinicol pentru a stabili punți de comunicare și relații de afaceri care să ridice sectorul vitivinicol. Evenimentul are ca parteneri principali Ministerul Agriculturii, Ministerul Turismului, Jidvei și Vincon Vrancea.
vin2Salonul se va desfășura pe o perioadă de 4 zile și va fi deschis între orele 10.00-18.00, în primele 3 zile și 10:00-17:00 în ultima zi a evenimentului (30 octombrie). Producătorii de vin din România care participă la acest Salon sunt: Jidvei, Vincon Vrancea, WineRo, Domeniile Anastasia, Wine Princess, Domeniile Dealu Mare Urlați, Budureasca, Domeniile Sâmburești, Crama Oprișor, Senator Wine, Speed – Casa de Vinuri Huși, Cramele Pâncota, Domeniile Săhăteni, Crama Basilescu, Vifrana, Vinex Murfatlar, Domeniile Boieru, Domeniile Sara și Domeniile Nicorești.
Printre obiectivele acestui eveniment menționăm: stabilirea unei relații între producătorii de vinuri și prestatorii de servicii conexe, promovarea micilor producători care nu au vinurile listate în super și hypermarketuri, prezentarea vinului românesc ambasadorilor proveniți din țări mari importatoare de vin și mari producătoare de vin, promovarea turismului vitivinicol, promovarea vinului ca aliment cu prioritate față de celelalte băuturi alcoolice și educarea gustului populației în asezonarea vinului cu mâncarea.
Evenimentul este organizat de de o echipă de specialiști, cu o experiență de 28 de ani în industria vinului și care timp de 8 ani a inițiat și coordonat Salonul Internațional de Vinuri VINVEST – Timișoara.
Cei care doresc să câștige o invitație la Salonul Național de Vinuri pot participa la concursul organizat pe site-ul nostru.
Programul evenimentului îl puteți urmări aici.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302