Cinnabon România lansează o nouă reţetă: Cupcakes

Cinnabon România lansează o nouă reţetă: Cupcakes
person Horeca
access_time_filled

Cinnabon România le-a pregătit clienților săi o nouă rețetă delicioasă, Cupcakes. Proaspăt preparate în fiecare zi la aceleași standarde înalte de calitate cu care Cinnabon și-a obișnuit clienții, cele trei noi prăjituri– Vanilla Bliss, Chocolate Passion, Red Velvet – sunt disponbile în brutăriile Cinnabon din București și Constanța.

cupcakes
Pentru iubitorii gustului de vanilie, Cinnabon a pregătit Vanilla Bliss, un cupcake fraged, cu infuzie de scorțișoară Makara, învăluit cu glazura de brânză și caramel și acoperit la final cu o delicioasă cremă de vanilie.
Aroma inconfundabilă a ciocolatei va răsfăța și cele mai speciale gusturi. Aluat dulce și pufos, învelit din belșug cu cremă fină de ciocolată, cupcake-ul Chocolate Passion este rețeta ideală pentru a transforma o zi obișnuită într-o amintire de neuitat.
Red Velvet va surprinde clienții Cinnabon încă de la prima gustare. Cu aroma irezistibilă de vanilie și ciocolată, asortată cu glazura de brânză, Red Velvet este decorat cu sticksuri din ciocolată albă și reprezintă alegerea perfectă pentru aceia care doresc un desert autentic American.
Cinnabon este lider internațional în domeniul rulourilor cu scorțișoară. În România, lanțul de brutării este prezent începând cu anul 2009 și a inaugurat până în prezent 6 locații dintre care 5 in București (în Băneasca Shopping City, Sun Plaza și Afi Cotroceni) și o locație în Constanța (în Maritimo Shopping Center). La nivel mondial, Cinnabon deține peste 700 de brutării în peste 30 de țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302