Manuscrisul nepublicat „autobiografie culinară” al Colonelului Sanders

Manuscrisul nepublicat „autobiografie culinară” al Colonelului Sanders
person Horeca
access_time_filled

KFC1Compania KFC a anunțat că s-a descoperit manuscrisul nepublicat „autobiografie culinară” a fondatorului KFC, Colonelul Harland Sanders. Manuscrisul a stat în depozitul de arhive al companiei timp de 40 de ani. Autobiografia originală oferă o privire autentică asupra vieții legendarului antreprenor al lumii și se bazează pe pasiuniea sa pentru mâncare, pe efortul depus și pe importanța pe care o are mâncarea preparată în stil tradițional. În acest manuscris, Colonelul împărtășește amintiri personale și perspective, lecții de viață, anecdote și povești despre familie, afacere, efortul depus, clienți și francize și, cel mai important, câteva dintre rețetele sale preferate.

 

Extras din primul capitol al manuscrisului:
„Acesta este un nou tip de carte. Din câte știu, nu a fost scrisă nicio altă carte la fel până acum. Este povestea vieții unui om și povestea mâncării pe care a gătit-o. O carte despre mâncarea care îmi place, munca pe care am depus-o și modul în care ambele au ajuns să însemne același lucru. O să povestesc despre modul în care am crescut și, în același timp, o să aflați cum puteți prepara și voi mâncarea cu care eu am crescut. Cuprind în aceste pagini povestea Americii tradiționale și a artei culinare a acelor vremuri înainte ca acestea să fie uitate. Am fost un băiat crescut la țară și m-am îndreptat către gătitul tradițional. Pentru mine, rețetele mele sunt neprețuite.” (Colonelul Sanders)
KFC2
În manuscrisul descoperit, Colonelul împărtășește pentru prima dată colecția rețetelor sale preferate, rețete pe care le-a adunat și perfecționat de-alungul vieții. Manuscrisul  include chiar și prima rețetă a Colonelului pentru pâine albă, rețetă al cărei maiestru este încă de la 7 ani. În paginile sale, Colonelul include o varietate de feluri de mâncare pentru micul dejun, prânz și cină, alături de diverse rețete pentru a prepara biscuiți, clătite, omlete, plăcinte și multe altele. Unul dintre obiectivele sale pentru manuscrisul nepublicat a fost să ofere lecții practice pentru gătit.

„Am descoperit un nou secret al Colonelului și vrem să-l împărtășim cu milioanele de fani KFC din întreaga lume.”,  declară Roger Eaton, Director Executiv al companiei KFC. Înțeleptul Colonel Sanders a fost bucătar de-alungul vieții și sfaturile sale sunt la fel de puternice și de relevante în zilele noastre la fel cum erau acum 40 de ani. De-alungul timpului, Colonelul a fost recunoscut pentru prepararea mâncărurilor tradiționale, pentru inventarea diverselor rețete și pentru împărtășirea puternicelor sale convingeri prietenilor și familiei.  Acesta este motivul pentru care suntem onorați să anunțăm publicarea manuscrisului „autobiografie culinară” în cursul anului viitor. Semnificația istorică a datei de 11-11-11 a părut cea mai potrivită pentru a ne reaminti de Rețeta Originală a Colonelului din 11 ierburi și condimente”, a adăugat Eaton.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302