Coffee Lovers Event la Romexpo

Coffee Lovers Event la Romexpo
person Horeca
access_time_filled

Pentru prima dată în România, Scae România în parteneriat cu Romexpo și CCIR organizează în perioada 2-5 mai 2012 primul Salon Internațional de Cafea. Evenimentul dedicat exclusiv cafelei își propune să aducă împreună producătorii și importatorii de cafea și produse conexe, naționali și internaționali. În cadrul evenimentului se vor organiza training-uri, workshop-uri și conferinte legate de acest segment de piață.

Scae
Suprafața de desfășurare din cadrul Romexpo, pavilionul C6, este de aprox. 2500 mp, iar spațiul este împărțit în trei zone: de competiție, dispuse de jur-împrejurul pavilionului, de expozanți, în centru, și Scae Coffee Village, unde firmele își vor expune și vinde produsele. Spațiul cuprinde un număr de aprox. 50 de standuri, iar gradul de ocupare în prezent este de 65 %. Costul per mp este de 50 euro+TVA.
Iubitorii de cafea profesioniști sau nu sunt invitați să deguste cafea, să testeze espressoare și mai ales să asiste la cele 5 competiții de barista care vor fi organizate cu această ocazie: WORLD BARISTA CHAMPIONSHIP, LATTE ART CHAMPIONSHIP, COFFEE IN GOOD SPIRITS CHAMPIONSHIP, CUP TASTING, BREWERS CUP ȘI CEZVE IBRICK CHAMPIONSHIP.

Concurenții calificați pentru proba de WBC, în urma regionalelor vor fi afișați pe site-ul: www.scaeromania.eu. Câștigătorii primelor locuri din cadrul celor 5 competiții vor reprezenta România la campionatele mondiale de barista de la Viena și Seul.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302