Competiţia MasterChef, în premieră în România

Competiţia MasterChef, în premieră în România
person Horeca
access_time_filled

showÎn premieră în România se va organiza faimoasa competiție culinară MasterChef, unde oameni pasionați de arta culinară, simpli amatori vor concura pentru titlul de Master Chef al României. Formatul internațional este adus în țara noastră de Pro TV și se anunță a fi cel mai spectaculos show culinar făcut vreodată în România.
MasterChef este unul dintre cele mai incitante și spectaculoase reality show-uri din lume, fiind difuzat pentru prima oară în anul 1990 la postul de televiziune BBC. Competiția reunește oameni pasionați de gătit, pentru care pentru care bucătăria este o reală bucurie, nu o meserie, și care, prin talentul, inventivitatea și dăruirea lor în fața cratiței sau a borcanelor cu condimente își pot schimba viețile. Pasionați de arta gătitului, concurenții vor avea la dispoziție scena pentru a arăta celorlalți că bucuria de a găti din inimă poate deveni spectacol.
Recent a fost anunțat și juriul Master Chef România. Trei bucătari de top ai restaurantelor din România: Florin Dumitrescu, Cătălin Scarlatescu și Sorin Bontea vor desemna câștigătorii competiției. Experți recunoscuți în acest domeniu, jurații de la „MasterChef” își vor pune în joc experiența, abilitățile și cunoștintele acumulate pentru a-i determina pe concurenți să își solicite la maximum imaginația, simțul de organizare în bucătărie, ingeniozitatea și pasiunea fără margini pentru gătit.
Cu simț critic, dar și cu sfaturi prețioase, jurații îi vor provoca pe concurenți să dea tot ce au mai bun pe scena „MasterChef”, să devină din ce în ce în ce mai pricepuți, să își depășească orice limită a creativității și să descopere acea magie care face din gătit o artă.

juriumasterchef                 (Juriu MasterChef România)

Florin Dumitrescu are, la doar 24 de ani, o carieră de 10 ani în arta culinară. A fost numit chef la numai 18 ani, iar la 19, avid de învățătură, a plecat în Italia, unde a stat trei ani și unde a lucrat atât pentru un restaurant cât și pentru un hotel de patru stele, sub atenta îndrumare a celebrului bucătar italian Mirco Botoni. Întors în țară, a ajuns Cheful unuia dintre cele mai renumite restaurante din Bucuresti.
Cătălin Scarlatescu gătește din 1989; a plecat din țara după ce a urmat diferite școli și cursuri de specialitate în România. În Germania a urmat cursurile lui Carl Haihausen, apoi a revenit în țară. Sorin Bontea, al treilea jurat MasterChef și-a început cariera la 16 ani. În prezent este Sous-Chef la Prime Radisson.
Toți românii care au peste 18 ani, care sunt pasionați de cooking și dornici să dea gata cu îndeletnicirile lor culinare temutul juriu se pot înscrie în continuare în competiție, pe site-ul evenimentului. Câștigătorul competiției va fi răsplătit cu 50.000 de euro.

Sursa: www.protv.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302