Primul Salon Naţional de Vinuri al României – VINTEST

Primul Salon Naţional de Vinuri al României – VINTEST
person Horeca
access_time_filled

Bucureștiul va fi în această toamnă gazda primului Salon Național de Vinuri al României. În perioada 27-30 octombrie 2011, la Sala Romaero din București, reprezentanții industriei vinului autohton își dau întâlnire:  producătorii de vin, dar și de servicii conexe, distribuitori, firme de turism vitivinicol, dar și ambasadori, experți degustători și iubitori al vinului.

logovin

Ce îi așteaptă pe vizitatori pe parcursul celor 4 zile de eveniment? Lansări de noi game de vin, show-uri gastronomice, oferte de turism vinicol, degustări de vinuri, competiții de îndemânare pentru ospătari și barmani, competiții gastronomice și multe altele.
„Salonul Național de Vinuri al României – VINTEST este o șansă reală prin care România poate dovedi calitatea vinului, tradiția produselor românești, frumusețea zonelor care adăpostesc cramele completate de reputata ospitalitate românească”, se arată pe site-ul evenimentului.
winesEvenimentul este organizat de o echipă de specialiști, cu o experiență de 28 de ani în industria vinului și care timp de 8 ani a inițiat și coordonat Salonul Internațional de Vinuri VINVEST – Timișoara, devenit un pol de referință în industria vinului românesc și internațional.
Organizatorii au anunțat recent și organizarea unor pre-evenimente menite să aducă în fața publicului calitatea vinului românesc. Una din întâlniri va avea loc vineri, 7 octombrie 2011, la București, unde invitați speciali vor fi partenerii media ai Salonului care, alături de alți jurnaliști de seamă, vor putea degusta mărci renumite de vin autohton.
Degustarea, dedicată jurnaliștilor români și străini, urmărește să convingă publicul neîncrezător în valoarea vinului românesc, de faptul că România ocupă un binemeritat loc fruntaș în topul țărilor producătoare de vin de calitate. La evenimentul de degustare vor participa producători, experți degustători, somelieri și partenerii Salonului Național de Vinuri al României – VINTEST.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302