Crama LILIAC lansează primul vin spumant, Sparkling by LILIAC

Crama LILIAC lansează primul vin spumant, Sparkling by LILIAC
person Horeca
access_time_filled

liliacspumantCrama LILIAC lansează o nouă etichetă, primul vin spumant din portofoliul său – Sparkling by Liliac. Vinul este produs prin metoda tradițională (methode champagnaise), în cupaj de Fetească Albă și Chardonnay, fiind astfel o alegere excelentă pentru sezonul de vară. Producția vinului Sparkling se face după ce acesta este ținut pe drojdie timp de 30 de luni.

Sparkling by LILIAC face parte din gama Private Sélection, o ediție limitată ce cuprinde cele mai bune vinuri din podgoriile alese, prelucrate cu grijă, manual, de către personal calificat și care ajung pe mesele celor mai sofisticate restaurante sau în vinoteci rafinate.

Un spumant îndrăzneț, elegant și echilibrat, Sparkling by LILIAC are o culoare galben-pai și ne întâmpină cu arome florale, miere și tartă proaspătă de lămâie, gustul intens de citrice fiind perfect completat de prospețimea notelor de măr.  

Din luna iulie, noul spumant este disponibil în magazinele de specialitate, cât și în restaurantele din București și din țară. Vinul se găsește în două mărimi de sticlă, 0.75 l respectiv 1.5 l, la prețurile 75 RON, respectiv 150 RON.

Despre Crama Liliac

Gama de vinuri a Cramei Liliac este destinată îndeosebi industriei HoReCa, însemnând 80% din volumul vândut, și în prezent este listată în peste 700 de restaurante, atât din București, cât și în alte orașe din țară: Cluj, Timișoara, Oradea, Brașov, Sibiu, Constanța, Iași și altele. Restul de 10% din volumul total de sticle vândute se distribuie prin rețeaua de retail IKA (Internațional Key Account) și cel de retail tradițional (magazine specializate).

amb Wine Company este parte din consorțiul austriac amb Holding. Cu un portofoliu impresionant în domenii precum construcții și imobiliare, amb Holding este dedicat dezvoltării durabile. Pe lângă fascinantul proiect al vinurilor Liliac, amb Holding se concentrează și pe alte arii de investiții, cum ar fi agricultura și silvicultură.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302