Pilsner Urquell recrutează primul Tapster din România

Pilsner Urquell recrutează primul Tapster din România
person Horeca
access_time_filled

recrutaretapserromaniaPilsner Urquell lansează și în România programul de Tapster, dând startul unei campanii de comunicare pentru recrutarea primului Tapster din România. Acesta va fi angajat al Ursus Breweries și va fi instruit și certificat ca Tapster în Plzen, Cehia, locul de origine al berii Pilsner Urquell.

Prin acest program, Pilsner Urquell a reinventat meseria de tapster care își are originea în barurile din Marea Britanie, unde tapster-ul era un membru respectat al comunității, fiind considerat un „gardian al calității berii”. Pentru Pilsner Urquell, ritualul de servire este extrem de important pentru a asigura păstrarea calității și gustului berii, la fiecare servire. De aceea, tapsterul este persoana specializată și certificată de către maeștrii berari Pilsner Urquell pentru a servi perfect fiecare bere, desăvârșind produsul final.

în Romania, tapster-ul ales va deveni un adevărat ambasador al Pilsner Urquell, fiiind responsabil de promovarea brandului și implementarea servirii perfecte la nivel național, în locații HoReCa și la evenimente.

După parcurgerea tuturor etapelor de recrutare și instruire, tapster-ul din Romania se va alătura comunității globale „Pilsner Urquell tapsters” care, până în prezent, include peste 100 de  membri.

Campania de recrutare se adresează profesioniștilor din segmentul HoReCA și celor cu experiență de barman, iar toți cei interesați se pot înscrie pe platforma https://tapster.ro/ până în data de 31 august 2018.

înscrierea constă în încărcarea unui scurt video pe platformă prin care candidații își vor motiva intenția de participare și vor include o demonstrație proprie de preparare a unei băuturi sau de servire a unei beri la draft, urmând ca după selecția inițială să fie cu un pas mai aproape de meseria unică de Tapster.

Etapa finală a procesului de recrutare se va desfășura în cadrul Marii Finale, organizată în București, pe 24 septembrie. Câștigătorul selectat de către juriu va participa apoi la un program intensiv de pregătire alături de maestrul berar al Pilsner Urquell la fabrica de bere din Plzen pentru a fi certificat.

Suntem mândri să dezvoltăm cultura berii la draft și să dezvăluim calitățile berii Pilsner Urquell și în România cu ajutorul primului Tapster, care va fi un model pentru toți pasionații în arta de servire a berii. Campania de recrutare vine ca un răspuns la nevoia de a avea pe piață un Pilsner Urquell servit excelent, la cele mai înalte standarde. Tapster-ul ne va ajuta să le oferim consumatorilor cel mai bun gust Pilsner Urquell, așa cum este el și în Cehia”, a declarat Georgiana Bercu, Brand Manager Pilsner Urquell, Ursus Breweries.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302