“Creative Experience”, un concept inedit în România

“Creative Experience”, un concept inedit în România
person Horeca
access_time_filled

Bucătăria „Creative Experience” este un concept nou care se lansează în luna august în București, un spațiu atipic care îmbină gătitul cu socializarea și care pune la dispoziția doritorilor 4 ateliere, în funcție de nevoile și dorințele fiecăruia: „Creative Kitchen„, „Creative Cocktail„, „Creative Nutrition” și „Creative Network„.
„Dacă vrei să îți strângi oamenii dragi alături și să-i uimești cu rețete savuroase, dacă vrei să înveți mai multe despre o nutriție echilibrată, daca vrei să te relaxezi în timpul liber sau în pauza de masă gătind ceva bun sau dacă ești pur și simplu lipsit de inspirație într-o zi și foamea te îndeamnă să găsești o soluție… n-o mai căuta, ți-o oferim noi: vino în bucătăria „Creative Experience”- o bucătărie atipică, în care ingredientele de bază sunt networkingul și creativitatea”, se arată în comunicatul de presă.

creative

La atelierul Creative Kitchen „te vei simți la fel de bine în bucătăria noastră ca și în a ta de acasă, pentru că am amenajat-o ca o bucătărie de casă, nu de restaurant, dar mare și încăpătoare pentru toți”. Å¢inând cont de valoarea tot mai mare acordată de oameni timpului, organizatorii au selectat pentru oaspeți rețete de preparare apetisante, cu durată de pregătire redusă și ingrediente ușor de găsit, ca să le gătiți sub spaghetteatenta îndrumare a specialiștilor. Atelierul Creative Kitchen găzduiește 10-15 persoane, iar rezervările se fac cu 48 h înainte. Atelierul se desfășoară fie la pauza de prânz, în intervalul orar 12.00-14.00 fie seara sau sâmbăta începând cu ora 19.00.
Atelierul „Creative Cocktail” îți oferă ocazia să fii gazda la petreceri și evenimente create special după dorințele tale, „cu bucate pregătite de noi sau de tine sub îndrumarea noastră, avându-i pe invitații tăi ca spectatori impresionați sau ajutoare de nădejde”, se arată în comunicat.
„Știm că își dorești ca invitații tăi să se simtă ca acasă, așa că ai la dispoziție : un living, un bar, un dining bistro, o bucătărie încăpătoare”, se mai arată în comunicat.
În cadrul atelierului Creative Nutrition oaspeții pot învăța să pregătească un meniu cu valoare nutritivă adecvată. „Știm că dorești să poți pregăti un meniu sănătos și apetisant pentru copii tăi sau chiar pentru tine ca să te simți în formă și să poți progresa în direcția dorită – nutriție adecvată, reducerea greutății corporale, detoxifiere etc.”. Tocmai de aceea oaspeții vor putea purta discuții cu specialiști pentru care nutriția este un subiect bine aprofundat.
„O dată ce vei încerca această experiență creativă, vei dori cu siguranță să revii. Iar noi vom dori să te revedem. Cu Creative Network socializarea continuă dincolo de grupul tău de lucru! Ne vedem pe Facebook si pe www.creative-experience.ro”.
De ce Creative Experience? „Pentru că împărtășim părerea lui Franklin Roosevelt: Fericirea vine din mulțumirea că am realizat ceva. Din emoția pe care o încercăm în procesul de creație”, mai spun cei de la Creative Experience.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302