Demonstraţii de gastronomie şi concursuri de gătit la „Transilvania Fest 2011”

Demonstraţii de gastronomie şi concursuri de gătit la „Transilvania Fest 2011”
person Horeca
access_time_filled

Transilvania Fest 2011 – festival itinerant de cultură și mâncare – găzduiește în perioada 29 – 31 iulie diverse demonstrații de gastronomie dar și multe concursuri de gătit, cu scopul de a promova produsele alimentare tradiționale din regiune. Festivalul se desfășoară sub înaltul patronaj al Principesei Margareta a României și al Prințului Charles de Wales și își propune să promoveze tradițiile și obiceiurile din regiunea Transilvania și să contribuie la creșterea afluxului de turiști din țară și din străinătate.

blaj2
Organizatorii și-au propus să situeze festivalul anual (aflat deja la a șaptea ediție) pe o poziție relevantă și permanentă în calendarul celor mai importante festivaluri europene pentru agricultură, turism și tradiții locale. „România este o țară cu peisaje uluitoare, terenuri neobișnuit de fertile și o istorie impresionantă a agriculturii tradiționale. Noi credem că producătorii au dreptul să se mândrească cu metodele lor agricole tradiționale și produsele naturale și sănătoase. Considerăm ca satele ar trebui să aibă posibilitatea de promovare a patrimoniului și a ofertei agro-turistice”, se arată pe site-ul festivalului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302