Faimoasa bere Weihenstephaner Hefe WeissBier intră în portofoliul URBB

Faimoasa bere Weihenstephaner Hefe WeissBier intră în portofoliul URBB
person Horeca
access_time_filled

 Weihenstephaner Hefe WeissBierîncepând cu luna iunie, URBB își extinde portofoliul prin adăugarea uneia dintre cele mai apreciate beri la nivel mondial, Weihenstephaner Hefe WeissBier. Fabricată în cea mai veche berărie activă din lume, Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephan sau Berăria de Stat Bavareză Weihenstephan, multi-premiata Weihenstephaner Hefe WeissBier este produsă după o tradiție veche de secole.

Weihenstephaner Hefe WeissBier este o bere de grâu nefiltrată, galben-aurie, cu note de scorțișoară, ce impresionează consumatorii cu aroma sa proaspătă de banană. Este corpolentă și are un gust subtil de drojdie fermentată. A primit multiple recunoașteri pentru calitatea sa excepțională, câștigând medalii de aur în cadrul World Beer Awards în 2015, la categoria bere de grâu – Bavarian Hefeweiss,  International Beer Challenge 2015, World Beer Cup 2016 Award și Australian International Beer Award 2016.

Sunt extrem de încântat că vom reprezenta pe plan local cea mai apreciată bere weizen din lume, Weihenstephaner Hefe WeissBier, un produs realizat după cele mai rafinate tehnici. Vorbim de o experiență de aproape 1000 de ani pusă în slujba fabricării unei beri de excepție. Mă bucur că în anul în care se împlinesc exact 500 de ani de la apariția Legii Bavareze a Purității Berii, extindem portofoliul URBB cu exact acea bere care este fabricată în locul unde această lege a fost promulgată”, a declarat Shachar Shaine, Președinte al URBB.

Weihenstephaner Hefe WeissBier are un conținut de alcool de 5.4% și este distribuit atât în rețelele de magazine, cât și în horeca, în variantele de sticlă nereturnabilă de 0.33 l și butoaie de 30 l, pentru horeca.

Despre URBB

URBB este unul dintre cei mai mari producători de băuturi de pe piață locală, fiind prezent pe piața berii și a băuturilor răcoritoare cu o ofertă extinsă, potrivită atât pentru horeca, cât și pentru retail. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv mărci premium: pe piața berii mărcile Tuborg, Carlsberg, Holsten, SKOL, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner Hefe WeissBier, cidrul Somersby și Granini pe piața băuturilor răcoritoare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302