Lagardère Travel Retail a investit 90.000 euro într-un nou magazin 1 Minute

Lagardère Travel Retail a investit 90.000 euro într-un nou magazin 1 Minute
person Horeca
access_time_filled

Lagardère Travel Retail a deschis un nou magazin 1 Minute în București, în incinta centrului de afaceri Iride Business Park (Bulevardul Dimitrie Pompei, nr 9-9A). Cu o suprafață de 104 mp și o investiție de aproximativ 90.000 de euro, noul magazin 1 Minute pune la dispoziția angajaților din parcul de afaceri, dar și vizitatorilor, o gamă variată de produse fresh. Toate acestea sunt preparate în bucătăria locației: sandwich-uri, crostini, wrap-uri, produse de patiserie proaspăt coapte, fresh-uri, dar și deserturi sau cafea. Tot aici se pot găsi băuturi răcoritoare și o serie de produse convenience, cum ar fi tabacul, respectiv reviste și ziare.   

deschideremagazin1minute

în 1 Minute, clienții au la dispoziție o zonă de mese în interiorul locației, dar și o terasă generoasă unde pot servi produsele preferate, iar bucătăria deschisă este încă un mod în care brandul își îndeplinește promisiunea, aceea de a livra produse fresh în fiecare zi.
Acesta este al doilea magazin 1 Minute pe care compania îl operează în incinta Iride Business Park, fiind în același timp un rebranding și o lărgire a suprafeței magazinului Inmedio, care funcționa aici încă din anul 2012. 

Despre 1 Minute

1 Minute, brand din portofoliul internațional Lagardère Travel Retail, este un concept fresh food&convenience care se distinge prin proximitate, design-ul modern și servirea rapidă, într-o atmosferă prietenoasă. Prezent în principalele centre de afaceri din București, 1 Minute vine în întâmpinarea nevoilor clienților, oferind produse proaspete, preparate în locatie (sandwich-uri și produse de patiserie), dar și produse complementare – cafea, băuturi răcoritoare, presă și tabac. în prezent, sunt 14  magazine 1 Minute în centrele de afaceri din București.

magazin1minutedeschidere

Despre Lagardère Travel Retail

Divizie a grupului internațional Lagardère, Lagardère Travel Retail este unul dintre liderii mondiali în Travel Retail, cu peste 4.500 de magazine în duty-free&luxury, travel essentials și foodservice.

în România, compania este prezentă de peste 20 de ani și operează o rețea de 226 de magazine pe segmentele news & convenience, gifts & souvenirs și foodservice sub branduri diferite, între care cele mai cunoscute fiind Inmedio, 1 minute și So!Coffee.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302