Food Bloggers Conference revine pe 9 decembrie cu o ediție online, adaptată contextului actual

Food Bloggers Conference revine pe 9 decembrie cu o ediție online, adaptată contextului actual
person Horeca
access_time_filled

Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat celor pasionați de arta culinară, revine cu o nouă ediție pe 9 decembrie. Bloggeri și specialiști culinari, branduri renumite și experți în promovarea în social media se vor reuni virtual la o ediție specială, pentru a oferi publicului multe informații utile și momente de inspirație.

Cea de-a 12-a ediție se va desfășura exclusiv online, într-un format inedit, adaptat vremurilor actuale și unde unii dintre cei mai apreciați și pasionați creatori de conținut și practicieni care ne inspiră zi de zi prin profesionalismul lor vor aduce în prim plan subiecte de interes atât pentru blogosfera culinară, cât și pentru antreprenorii și promotorii din Horeca.

fbc

Vorbitorii acestei ediții sunt: Geanina Staicu-Avram (Video Blogger, Jamilacuisine.ro), Alex Petricean (Head Chef & Owner, Noua), Teodora Istrati (Blogger, Teoskitchen.ro), Radu Dumitrescu (Owner & Chef, Voila), Marinela Ardelean (Wine & Spirits Expert), Viviana Mirza (Brutar Artizan), Stefan Nita (Chef Vegetarian, Sevabloom), Mihai Andrei (Manager Of Operations & Partner, WebDigital), Florin Itu (Partner, Gourmet Entertainment), Dragos Gurarosie (Co-Producer, Tasty Entertainment), Greta Apostol (Food Stylist & Blogger), Sorin Draghici (Managing Partner, DWF), Anca Toma (Head Of Digital, MTH Digital), Razvan Cojan (Performance Media Specialist, Mavericks).

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se pot face pe www.foodbloggers.ro.

Evenimentul poate fi urmărit online pe 9 decembrie, începând cu ora 10.00.

Food Bloggers Conference este organizat anul acesta sub conceptul evenimentelor „fără atingere”, ce țin cont de normele de distanțare socială și de siguranța tuturor persoanelor implicate, de la staff la vorbitori și parteneri. Conceptul propune vorbitorilor o experiență pe scena apropiată de cea a unei conferinte clasice, gândită însă ca o apariție live într-un studio TV.

Pentru a fi la current cu noutățile despre Food Bloggers Conference, puteți urmări pagina oficială de Facebook (https://www.facebook.com/FoodBloggers.ro) și evenimentul pe Facebook (https://www.facebook.com/events/2431212933853427)

Food Bloggers Conference este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Lidl Romania și cu sprijinul ShanShi și Electrolux.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302