FSR reprezentată la Worldwide Sommelier Association

FSR reprezentată la Worldwide Sommelier Association
person Horeca
access_time_filled

cavalieri-hotelÎn perioada 1-3 iulie, președintele Federației Somelierilor din România, Sergiu Nedelea, va reprezenta someleria din România, la Adunarea Generală din 2011 a Asociației Mondiale a Somelierilor (W.S.A.), care se va desfășura la Hotelul „Rome Cavalieri” din Roma.
Este pentru prima dată în istoria someleriei românești, când țara noastră este invitată să participe la lucrările prestigioasei organizații, în vederea construirii unei strategii comune de promovare a valorilor reprezentative pentru cultura vinului și ale profesiei de somelier.
WSA

 

 

 

 

Programul primei zile include evenimentul „Giornata del Sommelier” (Ziua Somelierului), urmat de concertul compozitorului Mimmo Locasciullo și de un dineu oferit la Restaurantul „Il Giardino Degli Uliveti” (Grădina cu măslini) din Hotelul „Rome Cavalieri”.

În cea de-a doua zi vor avea loc lucrările Adunării Generale a W.S.A. și un banchet de despărțire organizat la Restaurantul „La Pergola”, deținător a trei stele Michelin, din Hotelul „Rome Cavalieri”.
La-Pergola
W.S.A. este una dintre organizațiile reprezentative ale culturii vinului la nivel mondial, printre membrii săi figurând asociațiile de profil din țări cu o puternică tradiție în producerea și consumul nobilei băuturi, precum Italia, Germania, S.U.A., Spania, Marea Britanie, Rusia ș.a.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302