Guinness sărbătorește St. Patrick’s Day în pub-urile din întreaga țară

Guinness sărbătorește St. Patrick’s Day în pub-urile din întreaga țară
person Horeca
access_time_filled

Guinness, berea stout numărul 1 în lume, va sărbători St. Patrick’s Day în weekend-ul 15-17 martie. Anul acesta, de St Patrick’s Day, Guinness și-a propus să aducă spiritul petrecerilor irlandeze în cele mai mari pub-uri din România. În perioada 7 – 17 martie, Guinness derulează o serie de activăți în 85 de pub-uri partenere din toată țara. Acțiunile Guinness au loc în 25 de orașe, printre care Brașov, Sibiu, Ploiești, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Oradea, Craiova și București.

guinnessbeer

St. Patrick’s Day este cea mai cunoscută zi din întreaga lume dedicată unui sfânt și Ziua Națională a Irlandei. La nivel global, milioane de oameni celebrează an de an St. Patrick’s Day alături de irlandezi. Pe 17 martie, paharele de bere Guinness sunt ciocnite în cadrul miilor de petreceri și parade stradale, ce au ca simboluri spiridușii irlandezi și trifoiul cu patru foi.

Pentru a afla mai multe detalii despre evenimentele și activările care vor avea loc în locațiile partenere, cei interesați sunt invitați să urmărească pagina de Facebook Guinness România.

Despre Guinness

petreceriguinnessGuinness este o bere premium savurată în peste 150 de țări, până în Barbados, Nigeria și Indonezia. Consumul zilnic de bere Guinness se ridică la peste 10 milioane de pahare. URBB, compania în portofoliul căreia se află berea Guinness în România, este unul dintre cei mai mari producători de băuturi de pe piața locală, fiind prezent atât pe piața berii, cât și pe cea a băuturilor răcoritoare și a apelor minerale. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv mărci premium: Tuborg, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness, Kilkenny, Granini și Bilbor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302