Heineken România are o nouă identitate vizuală

Heineken România are o nouă identitate vizuală
person Horeca
access_time_filled

Heineken România se aliniază standardelor internaționale Heineken și își schimbă identitatea vizuală. Începând cu 1 februarie 2012 compania va folosi un logo nou pe toate materialele companiei, pentru a face distincția dintre logo-ul companiei și logo-ul mărcii de bere Heineken®, care rămâne neschimbat.

Hnk
„Noua Identitate Vizuală a companiei este formată dintr-un logo nou, ce cuprinde numele companiei Heineken scris cu majuscule și completat de o stea roșie. Acestea reprezintă spiritual și energia celor peste 70.000 de angajați Heineken din toată lumea. Logo-ul nou va apărea pe toate materialele de comunicare ale companiei, pe site-ul www.heinekenromania.ro, pe însemnele din punctele de lucru și din fabricile Heineken din România”, se arată în comunicatul de presă.
Noua Identitate Vizuală a fost creată pornind de la istoria companiei și reflectă modul în care numele companiei a fost scris la origine, când Heineken a fost înființată în 1864. heiCombinația dintre numele puternic al mărcii și steaua expresivă reflectă optimismul și încrederea în viitor, potrivit reprezentanților companiei.
„Heineken s-a extins și s-a schimbat foarte mult în ultimii 10 ani, atât la nivel global, cât și local. Suntem mândri că facem parte dintr-o companie globală care a devenit mai vizibilă, mai internațională, mai diversă și în același timp, mai unită. Echipa Heineken din România și echipele din toată lumea împărtășesc același spirit, aceeași pasiune, prin urmare, cu toții îmbrățițăm noua Identitate Vizuală, care ne definește ca fiind One HEINEKEN”, a declarat Andrew Quayle, CFO HEINEKEN în România.
Despre Heineken România
Heineken este cel mai mare producator de bere din Europa și al treilea cel mai mare producator din lume ca volum. Heineken România este parte a Grupului Heineken și are cel mai diversificat portofoliu de mărci de pe piața de bere din România, acoperind toate segmentele: Heineken®, Silva, Ciuc Premium, Golden Brau, Golden Brau Fără Alcool, Neumarkt, Bucegi, Edelweiss (import), Zipfer (import), Amstel (import), Birra Moretti (import), Krusovice (import), Foster’s (import), Strongbow (import), Sol, Desperados, Gösser, Schlossgold, Gambrinus, Harghita și Hațegana. HEINEKEN deține patru fabrici pe teritoriul României în Miercurea Ciuc, Constanța, Craiova și Târgu Mureș și peste 1.100 de angajați.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302