Il gusto d’Italia la METRO Cash & Carry

Il gusto d’Italia la METRO Cash & Carry
person Horeca
access_time_filled

Metro-Catalog-italiaÎn perioada 2 – 15 iunie, METRO Cash & Carry România organizează „Il Gusto d’Italia”, o campanie promoțională pentru produsele alimentare italienești. Evenimentul oferă demonstrații culinare, peste 350 de produse livrate direct din Italia, prezentate în catalogul Metro, precum și alte surprize menite să evidențieze cultura italiană a bunului gust, desăvârșit în toate aspectele sale, de la gastronomie și modă, la artă sau stil de viață.

„Sunt încântat de faptul că, anul acesta, lanțul METRO Cash & Carry a aderat la inițiativa evenimentelor din cadrul ‘Festivalului Italian’. Este vorba despre o manifestație promoțională care sper că va fi apreciată de către consumatorii români și îi va determina să devină clienți fideli ai conceptului ‘Made in Italy’ a declarat Excelența Sa, Ambasadorul Italiei la București, domnul Mario Cospito.

Metro-Baneasa1
Astăzi la Metro Băneasa a avut loc deschiderea oficială a evenimentului Il Gusto d’Italia pentru mass media, oraganizat în colaborare cu Ambasada Italiei și Institutul Italian de Comerț Exterior din București și oferă invitaților ocazia de a degusta produse italiene.”Suntem încântați să organizăm evenimentul Il Gusto d’Italia, pentru a putea face mai cunoscută cultura italiană a bunului gust desăvârșit, în toate aspectele sale, fie că e vorba despre gastronomie, artă, modă sau stil de viață. Cum produsele italiene sunt printre cele mai apreciate, suntem convinși că evenimentul se va bucura de mare succes, iar clienții noștri profesioniști vor aprecia produsele și ofertele speciale pregătite pentru această perioadă”, a declarat Anca Vizireanu, Director Cumpărări Produse Alimentare METRO Cash & Carry România.

Metro-Baneasa2
Această inițiativă se desfășoară în cele 26 magazine cash&carry ale rețelei METRO (exceptând magazinele Metro Punct).

Metro_gusto
Astăzi, rețeaua Metro România numără 30 de magazine în 23 de orașe. Distribuția națională a magazinelor în România este următoarea: 5 centre în București, câte 2 centre în Brașov, Constanța și Timișoara și câte un centru în fiecare din următoarele orașe: Cluj, Bacău, Iași, Craiova, Baia Mare, Galați, Ploiești, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitești, Tg. Mureș, Arad, Deva, Brăila, Satu Mare, Piatra Neamț, Buzău și Târgoviște.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302