Începe Tea&Coffee Festival 2011

Începe Tea&Coffee Festival 2011
person Horeca
access_time_filled

Festivalul Ceaiului și Cafelei, Tea&Coffee Festival debutează luni, 12 septembrie în ceainăriile și cafenelele bucureștene, cu scopul de a promova consumul de ceai și cafea, aducând în actualitate tradițiile și ritualurile servirii lor.
Evenimentul se va desfășura pe întreg parcursul săptămânii viitoare și va aduce în prim plan și noile tendințe practicate în țările cu tradiție în ceea ce privește prepararea și prezentararea unor băuturi de ceai și cafea.
ceeaiPrintre manifestările care vor avea loc în cadrul festivalului se numără workshop-uri și ceremonii de servire a ceaiului și cafelei practicate în Japonia, Anglia, India, Brazilia, Turcia și Argentina.

Totodată va avea loc și o expoziție de ceai, cafea și accesorii folosite la prepararea și servirea ceaiului și cafelei, expoziție care se va desfășura între 16 și 18 septembrie la Salla Dalles din București.

Pe parcursul acestei expoziții vizitatorii vor putea participa la demonstrații de preparare a cocktail-urilor din ceai și cafea, de către doi dintre cei mai buni barista din lume, promit organizatorii.
Locațiile acestor evenimente, cu iz de ceai și cafea, reunite sub numele Tea&Coffee Festival sunt: Ceai La Vlaicu, Grădina Verona – Cărturești, Cafepedia Romană, Serendipity, Ceainăria Rendez-Vous Ambiance, Cafeneaua Dalles și Godot Café –Teatru.
Tea&Coffee Festival se adresează atât amatorilor de ceai și cafea cât și profesioniștilor care activează, în calitate fie de producători fie de importatori, în industria de resort.

Mai multe informațiile despre toate evenimentele din cadrul Festivalului Ceaiului și Cafelei găsiți pe site-ul evenimentului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302