Înscrierile la De Kuyper Barfight 2015 au fost prelungite până pe 29 martie

Înscrierile la De Kuyper Barfight 2015 au fost prelungite până pe 29 martie
person Horeca
access_time_filled

concursbarmanibarfightÎnscrierile la concursul De Kuyper Barfight 2015, o competiție internațională online de preparare cocktailuri, au fost prelungite până în data de 29 martie, informează organizatorii (deadline-ul anunțat inițial era 15 martie). Începând de atunci, barmanii profesioniști și amatori își pot demonstra abilitățile excepționale de mixologie în combinație cu flair concurând pentru marele premiu de 10.000 de euro și titlul de cea mai bună echipă de barmani De Kuyper.

Echipele formate din 2 până la 4 barmani, cu vârste peste 18 ani, vor încărca pe site-ul http://www.dekuyper.com/barfight, până la această dată, filme de maxim 2 minute în care prepară un cocktail folosind lichioruri De Kuyper într-o manieră distractivă. Pentru puncte bonus, filmulețul trebuie să aibă muzică (ba chiar și un DJ), ambianța și decorul să fie cât mai ingenioase, iar formatul să fie HD, 1980×1080 px.

Barmanii trebuie să fie angajați oficial într-un bar, iar membrii echipei să fie colegi de serviciu. Este permisă (și chiar indicată) creativitatea în materie de haine, iar folosirea limbii engleze este obligatorie! Strecurarea produselor De Kuyper în video reprezintă clar un avantaj pentru echipă.

La final, încarcă filmul pe http://www.dekuyper.com/barfight, în secțiunea Upload, care te trimite în WeTransfer, la barfight@dekuyper.com. Nu uita să menționezi numele barului, membrii echipei, țara și orașul.

Apoi, pe data de 7 aprilie 2015, juriul compus din brand-ambassadorii De Kuyper, Arno van Eijmeren și Nicolas Saint-Jean, va selecta 15 din totalul de filme încărcate din toată Europa, și le va posta pe pagina internațională de Facebook, De Kuyper Cocktails. Rețeta, creativitatea, umorul și gradul de divertisment vor fi luate în calcul în jurizare.

Urmează perioada în care spectatorii își pot vota favoriții, până pe 21 aprilie 2015, ora 12:00 PM (ora Olandei), când vor fi anunțate top 5 echipe cu cele mai multe voturi.

Cele 5 echipe finaliste vor participa la etapa finală, pe 11 mai 2015 în Olanda!

Regulamentul complet al concursului poate fi vizionat pe www.dekuyper.com/barfight în secțiunea „Start Here”. Pentru termeni, condiții și întrebări, scrieți la barfight@dekuyper.com  (engleză) sau a.rotaru@heinrig.com  (română).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302