Selgros România aduce Arena Bucătarilor la TV

Selgros România aduce Arena Bucătarilor la TV
person Horeca
access_time_filled

Sâmbătă, 21 martie, la ora 12:00, va avea loc premiera emisiunii Arena Bucătarilor, la Kanal D, informează Selgros România. „Arena Bucătarilor” este un creative cooking show susținut de Selgros România, pentru profesioniști și pentru toți amatorii de bunătățuri.

arenabucatarilorpetv

În fiecare sâmbătă, Chef Cezar Munteanu va prepara alături de alți Chefi bucătari consacrați sau participanți la competiția Arena Bucătarilor rețete speciale, rețete câștigătoare la marile concursuri internaționale, adevărate opere de artă culinară. Produsele de carmangerie, peștele și materia primă fresh și ultra fresh, provenite din magazinele Selgros, stau la baza tuturor preparatelor gătite în emisiune.

Emisiunea se află sub umbrela competiției naționale Arena Bucătarilor, telespectatorii având ocazia să afle de la Chef Cezar Munteanu detalii în premieră despre ediția din acest an.

Show-ul Arena Bucătarilor este produs de Happening Media, producătorul creative show-urilor de succes: Euforia Cuisine, Duelul Bucătarilor, Midnight Sun Tour și Explore Midnight.

Despre Selgros Cash&Carry România

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți operatori din comerțul românesc. Compania și-a început activitatea pe piața locală în 2001, iar în prezent deține 19 magazine în București, Brașov, Iași, Târgu Mureș, Oradea, Cluj, Ploiești, Timișoara, Craiova, Bacău, Galați, Brăila, Arad, Suceava și Constanța.

Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare rețea cash&carry și comerț en-gros din Europa, cu operațiuni în Elveția, Franța, Germania, Polonia, România și Rusia. Aceasta include mărcile Prodega/Growa/Howeg, Selgros Cash&Carry, Transgourmet Germania și Transgourmet Franța. În 2013, Grupul înregistra 22.300 de angajați în Europa și venituri de circa 6,8 mld. Euro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302