Lanţul francez de brutării Paul continuă extinderea în 2015

Lanţul francez de brutării Paul continuă extinderea în 2015
person Horeca
access_time_filled

brutariipaul2Lanțul francez de brutării Paul continuă extinderea și în 2015, cu două noi unități deschise în centrul comercial Mega Mall de lângă National Arena București.

Paul anunță inaugurarea celei de-a opta brutării, care se află la parter, la intrarea principală a centrului comercial, și a celei de-a cincea locații de tip chariot, la etajul doi, în zona food court.

Astfel, lanțul de brutării Paul ajunge să dețină în România un total de 13 unități: 12 în București și una în Ploiești.

Odată cu deschiderea celor două noi unități Paul facem un pas înainte în atingerea unui obiectiv foarte important pentru noi: să avem câte o brutărie în fiecare zonă geografică a Bucureștiului și în principalele puncte de atracție, pentru a oferi cât mai multor oameni gustul special al preparatelor franțuzești și acel „Art de vivre à la française” caracteristic brutăriilor Paul. Investiția totală în aceste două locații este de aproximativ 500.000 de Euro, iar un număr de 25 de angajați vor deservi clienții zilnic cu produse savuroase de înaltă calitate„, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Brutăria Paul de la parter are o suprafață totală de peste 230 metri pătrați împreună cu terasa exterioară, iar cea de la food court are o suprafață totală de 23 metri pătrați. În total, cele două locații au o capacitate de aproximativ 90 de locuri.

La fel ca în toate brutăriile Paul, și la Mega Mall, clienții vor găsi o gamă diversificată de produse pentru toate gusturile, preparate după rețete tradiționale franțuzești, cu ingrediente atent selecționate. Din meniu fac parte produse de viennoiserie, oferte pentru micul dejun, prânz, gustări ușoare, deserturi franțuzești precum macarons, eclere cu vanilie, ciocolată și cafea, Moelleuex aux Chocolat, Tartelettes și alte delicii și o gamă diversificată de pâini, produsul emblematic al Paul.

Cele două locații își vor deschide ușile pe 14 mai 2015, odată cu inaugurarea centrului comercial Mega Mall.

Sursă foto: Pagina de Facebook PAUL Romania

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302