MasterChef: 2000 de bucătari amatori la Preselecţii

MasterChef: 2000 de bucătari amatori la Preselecţii
person Horeca
access_time_filled

Aproape 2000 de bucătari amatori din toată țara au participat la preselecțiile MasterChef, în perioada 21-22 ianuarie 2012, a anunțat Pro TV, organizatorul competiției culinare. Cei trei Chefi din juriul show-ului, Sorin Bontea, Cătălin Scarlatescu și Florin Dumitrescu s-au arătat impresionați de numărul mare de bucătari amatori sosiți la preselecții, dar și curioși să descopere ce talente culinare ascunde România.

coada

MasterChef este unul dintre cele mai incitante și spectaculoase reality show-uri din lume, fiind difuzat pentru prima oară în anul 1990 la postul de televiziune BBC. Formatul internațional este adus în țara noastră de Pro TV și se anunță a fi cel mai spectaculos show culinar făcut vreodată în România.
Competiția reunește oameni pasionați de gătit, pentru care pentru care bucătăria este o reală bucurie, nu o meserie, și care, prin talentul, inventivitatea și dăruirea lor în fața cratiței sau a borcanelor cu condimente își pot schimba viețile. Pasionați de arta gătitului, concurenții vor avea la dispoziție scena pentru a arăta celorlalți că bucuria de a găti din inimă poate deveni spectacol. Câștigătorul competiției organizate de PRO TV va fi răsplătit cu 50.000 de euro.

compFie că au pregătit pentru aceste preselecții preparate culinare tradiționale, de la musaca de legume și prăjituri cu fructe, fie că au dorit să impresioneze cu rețete exotice, precum fructe de mare, pește sau prăjituri cu morcovi, fiecare dintre înscriși a avut ocazia să își prezinte felul de mâncare atent gătit acasă și să vorbească despre sine.
Un lucru e cert însă: toți cei sosiți la preselecții au mărturisit că gătitul este una dintre marile pasiuni din viața lor, fiecare dintre ei s-a arătat dornic să demonstreze că poate face spectacol din arta de a găti, dar și că este pregătit să învețe și mai mult și, mai ales, fiecare și-a mărturisit dorința de a primi șansa de a merge mai departe în competiția „MasterChef”, care va debuta în curând la Pro Tv.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302