Miruna Gheordunescu, tânăra care a adus în România înghețata Antica Gelateria del Corso

Miruna Gheordunescu, tânăra care a adus în România înghețata Antica Gelateria del Corso
person Horeca
access_time_filled

mirunagheordunescuMiruna Gheordunescu, tânăra întreprinzătoare de 33 de ani, cu afaceri în Italia și România, a adus pe piața din România binecunoscuta înghețată italiană Antica Gelateria del Corso. Reprezentantă a noii generații de antreprenori, cu studii în Italia, Miruna Gheordunescu i-a convins pe producăorii Antica Gelateria Del Corso că România este o piață cu potențial pentru ei.

Astfel, iubitorii de delicii estivale, pot savura începând cu această vară aromele Antica Gelateria Del Corso, în diverse restaurante de top din București.

Luni, 13 iunie a.c, Președintele Italiei, Sergio Mattarella, a venit în România pentru o întrevedere cu omologul său roman, Klaus Iohannis. Cu acest prilej, a avut loc o recepție cu participare restrânsă la reședința ambasadorului Italiei la București, Diego Brasioli, unde au fost invitate circa 200 de persoane, reprezentanți ai mediului de afaceri din România si Italia.

Președintele Italiei a ținut să se întâlnească atât cu oameni de afeceri din Italia ce au afaceri în România, cât și cu oameni de afaceri din România ce au afaceri în Italia. Printre aceștia se numără și Miruna Gheordunescu (foto), care apare în imaginea alăturată, împreună cu președintele și ambasadorul Italiei. Invitația de a participa la dineul oferit de ambasada Italiei certifică aprecierea de care se bucură Miruna Gheordunescu în mediul de afaceri Italian.

în așteptarea zilelor toride de vară, gelateriile Antica Gelaria Del Corso vă așteaptă cu cele mai fine arome.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302