Nu doar pizza… Moretti Forni

Nu doar pizza… Moretti Forni
person Horeca
access_time_filled

moretti1Ieri, 8 martie, în cadrul Aroma – Centru de Excelență în Gastronomie și Tehnologie Alimentară s-a desfășurat un seminar de coacere a pizzei și covrigilor, organizat de Bilancia, furnizor de echipamente profesionale de gastronomie în parteneriat cu Moretti Forni, brand italian de cuptoare profesionale.

moretti01
Pe lângă partea teoretică în care echipa italiană a explicat audienței pas cu pas etapele de producere a aluaturilor și cum se realizeaza un aluat de calitate, a avut loc și demonstrația practică, de coacere efectiva a produselor pizza și covrigi și modul de funcționare a echipamentelor cu setările temperaturilor necesare gătirii acestor produse.

moretti2
Un aspect important al seminarului l-a constitut faptul că participanții au venit cu diverse așteptări și convingeri, astfel unii dintre ei doreau să-și deschidă o afacere cu pizza, deci sunt la început de drum și nu au experiență în domeniu, alții deținători de cuptoate Moretti au venit să se informeze cu privire la noile tehnologii și posibilitatea achiziționării unor cuptoare mai performante.

moretti3
Reprezentanții Moretti Forni, Alessandro Oliva și Maurizio Leone, au explicat audienței că o pizza de înaltă calitate, ușor de digerat și echilibrată este cheia succesului unei afaceri de profil. De asemenea ei au precizat și conceptul de Gourmet Pizza pe care producătorul italian vrea să-l promoveze atât la nivel de parteneri ai companiei cât și prin cursurile de pregătire care se țin la sediul central în Mondolfo.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302