Premiile de Excelenţă Vinul.Ro 2011

Premiile de Excelenţă Vinul.Ro 2011
person Horeca
access_time_filled

vinuriA treia ediție a concursului de vinuri „Premiile de Excelență Vinul.Ro” se va desfășura în perioada 2-4 noiembrie 2011, în sediul Băncii Naționale a României din București. Producătorii sau importatorii de vinuri din România mai pot înscrie vinuri în secțiunea non-retail a concursului de vinuri până pe 10 octombrie 2011, potrivit site-ului Vinul.ro.
Competiția Premiile de Excelență Vinul.Ro se diferențiază de alte competiții de profil din lume prin existența a două secțiuni distincte: una pentru vinuri non-retail (etichete distribuite doar în Hoteluri, Restaurante, Cafenele sau firme de Catering) și cealaltă cu vinuri din retail, achiziționate de organizatorii concursului direct de pe rafturile magazinelor. Evenimentul este organizat de revista Vinul.Ro împreună cu Asociația Degustătorilor Autorizați din România.
Printre obiectivele concursului „Premiile de Excelență Vinul.Ro” se mai numără promovarea vinurilor de bună calitate, încurajarea producției și a consumului responsabil de vin, informarea și educarea publicului în domeniul vinurilor și prezentarea ultimelor tendințe în industrie. De asemenea, medaliile și distincțiile câștigate în cadrul competiției pot reprezenta un criteriu important și de încredere în decizia de cumpărare a vinurilor de către consumatorii informați.

degustare2010

Din juriul concursului va face parte Caroline Gilby, Master of Wine specializat pe vinurile est-europene, precum și câțiva dintre cei mai importanți jurnaliști europeni de vin, cu funcții de conducere în cadrul Federației Internaționale a Jurnaliștilor și Scriitorilor de Vin (FIJEV), alături de puținii, dar entuziaștii jurnaliști de vin din Europa Centrală și de Est și de experți din cadrul Asociației Degustătorilor Autorizați din România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302