Ferran Adria şi cartea de bucate pentru acasă The Family Meal

Ferran Adria şi cartea de bucate pentru acasă The Family Meal
person Horeca
access_time_filled

Adria1Cartea de bucate a celebrului Chef Ferran Adria, The Family Meal: Home Cooking, va fi lansată oficial în data de 11 octombrie de către editura Phaidon Press. În prezent Adria se află într-un turneu de promovare a cărții în Statele Unite.
Rețetele au fost realizate și testate de 75 de bucătari veniți din diferite restaurante ale lumii la El Bulli, care s-au alăturat echipei restaurantului. Rezultatul a fost mulțumitor pentru personalul de la El Bulli și astfel Adria și Chef Eugeni de Diego au realizat o colecție de rețete user-friendly în 385 de pagini.

cookbook1
The Family Meal este prima carte de bucate a celui mai cunoscut Chef din lume și conține 100 de rețete, pe care oricine le poate găti, inspirate de preparatele culinare servite la legendarul restaurant El Bulli. Rețetele sunt dedicate gătitului și cinelor în familie. De la pui la cuptor cu cartofi pai, biban gătit în sare și porc în stil Mexican, până la prăjitură cu ciocolată albă și mere coapte cu frișcă, cartea de bucate prezintă o varietate de preparate clasice de zi cu zi. Prin această carte Ferran Adria vrea să demonstreze faptul că ingredientele se găsesc în supermarketuri și preparatele culinare sunt ușor de pregătit și nu sunt scumpe.

cookbook2
The Family Meal este structurată în meniuri cu trei feluri de mâncare, cu aperitive, feluri principale și deserturi, ușor de preparat. Fiecare rețetă este însoțită de numeroase fotografii, care prezintă gătitul pas cu pas și cantitatea de ingredinete necesară gătirii pentru grupuri mici sau mari de 2, 6, 20 sau 75 persoane.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302