Profesioniștii din industria cafelei sunt așteptați la o nouă ediție TriestEspresso Expo

Profesioniștii din industria cafelei sunt așteptați la o nouă ediție TriestEspresso Expo
person Horeca
access_time_filled

Orașul Trieste din Italia va găzdui în perioada 25-27 octombrie 2018 cea de-a 9-a ediție a târgului TriestEspresso Expo, un târg business2business de neratat pentru profesioniștii din industria cafelei din întreaga lume. Principalul punct de atracție al târgului este zona expozițională, cu circa 200 de expozanți, unde expun unele dintre cele mai importante branduri de cafea din lume. Un calendar amplu de evenimente, axate pe educație și inovație, completează și ediția de anul acesta.

TriestEspresso Expo, organizat de Camera de Comerț din Trieste în cooperare cu Associazione Caffè Trieste, are loc în fascinantul Porto Vecchio din Trieste și în incinta Centrale Idrodinamica, două locații care evocă istoria îndelungată și expertiza vastă a industriei de cafea din Trieste.

La ultima ediție a târgului, care a avut loc în 2016, au luat parte 12.500 de vizitatori profesionali, dintre care 38% au fost din străinătate (din 83 de țări), în special din Europa Centrală și de Est (52%), expoziția confirmându-și astfel relevanța sa pentru profesioniștii din industria cafelei de la nivel global.

triestespressoexpoeditia2018

Invitație deschisă pentru start-up-urile din industria cafelei

Organizatorii târgului invită start-up-urile din industria cafelei și din industriile conexe să facă un pas înainte și le oferă posibilitatea de a câștiga un corner de expunere gratuit și șansa de a-și prezenta proiectul către o audiență calificată.

Organizatorii vor selecta 4 start-up-uri a căror activitate ar putea aduce beneficii pentru întreaga industrie a cafelei. Deadline-ul de aplicare pentru start-up-uri este 20 august, iar criteriile de selecție sunt sustenabilitate, inovație, relevanță pentru industria cafelei și aplicatibilitate pe piață.

De asemenea, cele 4 start-up-uri vor fi “actorii” cheie al unui eveniment colateral numit “Spill the beans”, unde acestea vor avea oportunitatea să-și prezinte proiectul în fața unei audiențe specializate. Evenimentul va avea loc vineri, 26 octombrie, în incinta Centrale Idrodinamica.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302