ProWein demarează un studiu despre piețele internaționale de vinuri

ProWein demarează un studiu despre piețele internaționale de vinuri
person Horeca
access_time_filled

studiuvinuriproweinOrganizatorii târgului internațional de vinuri și băuturi spirtoase ProWein din Dusseldorf anunță demararea unui studiu despre piețele internaționale de vinuri, ale cărui rezultate vor fi prezentate la ediția viitoare a târgului, care va avea loc în perioada 19-21 martie a.c. Organizatorii ProWein îi invită pe toți cei interesați să participe la acest sondaj.   

în fiecare an, specialiști din industria vinului de la nivel internațional se reunesc la ProWein în Dusseldorf. Acest lucru înseamnă că cel mai important târg de vinuri și băuturi spirtoase dispune de numeroase contacte cu jucători diverși din piață. ProWein intenționează să ‘profite’ de cunoștințele acestor experți pentru a strânge date despre piața internațională a vinului și a le pune la dispoziția sectorului. în cooperare cu Universitatea Geisenheim, una dintre cele mai renumite institute de cercetare în domeniul oenologiei și cultivării vinului, sondăm în prezent expozanții și vizitatorii online ProWein”, se arată într-un comunicat de presă emis de ProWein.

Potrivit organizatorilor, rezultatele acestui studiu vor fi prezentate la următoarea ediție a Prowein, iar acesta va oferi o evaluare a situației prezente, dar și o prognoză asupra viitoarelor evoluții din piețele internaționale de vinuri.

Prof. Dr. Simone Loose, de la “Institute for Business Administration and Market Research” din cadrul Geisenheim University, realizează acest studiu în numele ProWein.

Piețele internaționale de vin devin din ce în ce mai importante pentru sectorul vitivinicol european. împreună cu ProWein captăm opiniile experților din sector și facem astfel disponibile informații bine documentate despre trendurile actuale și viitoare de pe piața globală a vinului și canalele de distribuție. Combinația dintre opiniile diferiților producători, pe de o parte, și a buyer-ilor, pe de altă parte, aduce un barometru de opinie unic pentru industrie”, a declarat Prof. Dr. Simone Loose.

Sondajul online (disponibil în 5 limbi) este în desfășurare până pe 27 ianuarie. Expozanților și vizitatorilor ProWein le-a fost deja trimis link-ul către acest sondaj. Dacă sunteți interesați să participați la acest studiu, puteți solicita acest lucru la adresa de email Simone.Loose@hs-gm.de

Toate rezultatele vor fi prezentate în detaliu la conferința de presă care precede ProWein 2017, ce va avea loc în data de 20 martie 2017. La cerere, fiecare participant ProWein poate primi rezultatele acestei analize internaționale.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302