Rețeta anului 2012

Rețeta anului 2012
person Horeca
access_time_filled

Site-ul culinar Bucătaraș.ro a organizat în luna februarie a acestui an a IV-a ediție a concursului „Rețeta Anului 2012”, în urma căruia a desemnată și premiată cea mai bună rețetă propusă de cititori. Premiile au fost oferite de Bucătărie360.ro și au constat în: un KitchenAid pentru câștigătorul locului I, iar pentru ceilalți câștigători platouri pentru aperitive, supieră cu polonic pentru ciorbe, set de râșnițe Peugeot pentru Felul Principal și un set de pahare Shott pentru rubrica Deserturi.

Câștigătoarea marelui premiu KitchenAid este Angelica Nistor, cu rețeta „Tortul Toamnei”, o rețetă foarte interesantă, pe care o puteți vedea AICI. Ceilalți câștigători ai concursului sunt: Maria Mihalache, care a câștigat platouri pentru aperitive, Anca-Mihaela Drăghici, care a câștigat o supieră cu polonic pentru ciorbe, Brîndușa Scheaua – un set de râșnițe Peugeot pentru Felul Principal și Claudia Baban din Baia Mare, care a obținut un set de pahare Schott pentru rubrica Deserturi.

concursretetaanului2012

Despre Bucătăraș.ro

Apărut în decembrie 2008 ca un blog gustos, în aprilie 2009 Bucătăraș a devenit un site culinar unde voia bună și discuțiile aromate sunt la mare cinste. Din martie 2010 este unul dintre cele 3 site-uri culinare din .ro prezente în SATI (www.sati.ro oferă statisticile oficiale ale internetului românesc). Pe lângă rețetele încercate în propria bucătărie, utilizatorii postează fotografii cu reușitele lor culinare, fac schimb de informații și leagă prietenii.

A pornit timid, ca un blog culinar, și a ajuns acum unul dintre cele mai bune site-uri culinare din România, format din oameni care-și publică propriile rețete și încercări culinare. Pe site-ul Bucătăraș se sărbătoresc zile de naștere, se fac rețete live și se dau sfaturi de tot felul. Totul cu zâmbetul pe buze„, a declarat Cristi – PapaBun, blogger culinar.

Despre Bucătărie360.ro

Bucatarie360.ro este divizia on-line a companiei Bilancia. Cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, BILANCIA este una dintre cele mai importante companii din Europa ce activează în sectorul distribuției de utilaje și accesorii pentru industria ospitalității și accesorii pentru menaj.

bucatarie360

Bucatarie360.ro acoperă toată paleta de accesorii, atât pentru uzul casnic cât și pentru cel profesional. Tacâmuri, cuțite, pahare, articole din porțelan, oale, cratițe, tigăi, articole pentru pizza, articole pentru bar, râșnițe, sifoane de frișcă, mixere sunt doar o mică parte din obiectele de care avem nevoie zilnic și pe care, daca aveți curiozitatea, le puteți vedea și în magazinul din Corbeanca.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302