Revoluția Street FOOD Festival revine la Arad

Revoluția Street FOOD Festival revine la Arad
person Horeca
access_time_filled

 cheffoaîn perioada 14 – 17 iunie arădenii sunt invitați la Street FOOD Festival. Piața Avram Iancu va deveni pentru a doua oară gazda acestui concept ce a prins amploare în întreaga țară.

Chef Foa alături de cei 40 de vendori prezenți vor ademeni publicul cu preparate creative și îi vor invita să testeze rețeta relaxării alături de un preparat bun, un concert live și, de ce nu, un film vizionat outdoor.

Lista completă cu toți vendorii prezenți la Street FOOD Festival Arad este disponibilă AICI. 

Arad, pregătește-ți apetitul. în câteva zile deschidem porțile Street FOOD Festival și știm deja de anul trecut că ești gurmand, așadar suntem convinși că nu ne vei înșela așteptările anul acesta. Bucătăria stradală se deschide pe 14 iunie începând cu ora 12:00 și tot atunci se deschide și invitația noastră la relaxare. Vă invităm să vă destindeți în compania unui preparat cu poveste, a unui film cu tematică culinară și a unui concert live. Rețeta noastră include de asemenea activități pentru cei mici, dar și multe zone special pregătite alături de partenerii noștri pe care vă lăsăm să le descoperiți în zilele ce urmează. înainte de tradiționalul ne vedem joi, vrem doar să mai mulțumim autorităților locale pentru sprijinul acordat și tuturor partenerilor care ne ajută să punem Aradul pe harta culinară a României alături de cele 10 orașe pe care le vizităm în 2018. Ne vedem la Street FOOD Festival.”, a declarat Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival.

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302