Festivalul de vinuri RO-Wine ajunge și la Cluj

Festivalul de vinuri RO-Wine ajunge și la Cluj
person Horeca
access_time_filled

rowineclujAjuns la cea de-a treia ediție din București, RO-Wine|The International Wine Festival of Romania se extinde către inima Transilvaniei, urmând să prezinte în această toamnă o selecție spectaculoasă de vinuri premium și superpremium publicului din Cluj. Evenimentul dedicat iubitorilor de vin transilvăneni va fi găzduit de Chios Social Club pe 27 și 28 octombrie.

„Vorbim, cu siguranță, despre una dintre cele mai efervescente piețe regionale de vin din România, iar evenimentele de vin care se desfășoară aici sunt de cea mai înaltă calitate, contribuind, fără îndoială, la formarea unui public educat și dornic de experiențe deosebite. Acest fapt, precum și feed-back-ul strâns în cei trei ani de când organizăm RO-Wine în București ne-au condus, în mod natural, la această hotărâre.  Festivalul din București a crescut de la an la an, atât ca număr de expozanți, cât și de vizitatori – anul acesta am avut 3.500 de oaspeți în 2 zile – însă rămâne greu accesibil publicului din Transilvania, în primul rând din cauza distanței și a infrastructurii precare”, spune Marinela V. Ardelean, inițiator și coproprietar al RO-Wine|The International Wine Festival of Romania.

RO-Wine|The International Wine Festival of Romania este un festival autohton de vin orientat exclusiv către piața vinurilor premium și de lux. Cele trei ediții desfășurate până acum în București, au fost organizate de Marinela V. Ardelean, Liviu și Mihai Popescu.

“Clujul este un oraș activ, energic, foarte focusat pe bussines-urile din domeniul HoReCa. Am observat o investiție mare atât în crearea de locuri cu personalitate, cât și în oferta diversificată și coerent concepută, astfel încât să acopere segmente foarte specifice de public. Prin RO-Wine ne dorim să oferim atât pasionaților, cât și celor din industria Horeca posibilitatea să interacționeze direct cu proprietarii cramelor și să descopere vinuri atent selecționate”, declară Liviu Popescu, Vicepreședinte HORA, antreprenor și coproprietar RO-Wine și Fratelli Group.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302