S-a deschis prima cafenea Starbucks din Pitești. Rețeaua a ajuns la 40 de locații în România

S-a deschis prima cafenea Starbucks din Pitești. Rețeaua a ajuns la 40 de locații în România
person Horeca
access_time_filled

Prima cafenea Starbucks din Pitești s-a deschis joi, 14 iunie, în centrul comercial Trivale, în parteneriat licențiat cu AmRest. Noua cafenea se întinde pe o suprafață de 155 de metri pătrați, are un design modern și prietenos, o terasă generoasă pentru fumători și reunește toate produsele brandului, de la o bogată selecție de cafele și preparate pe bază de cafea, până la gustări și deserturi.

Anul acesta, Starbucks a marcat al unsprezecelea an pe piața din România, unde numără 40 de cafenele în 11 orașe.

starbuckspitesti

Obiectivul Starbucks în România este ca până în 2020 să își dubleze numărul de cafenele din țară, mizând pe apetitul românilor pentru socializare, cafea personalizată și servicii de calitate, se precizează într-un comunicat.

Starbucks România operează prin dezvoltatorul internațional de restaurante AmRest, din care fac parte mai multe branduri la nivel internațional, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King, La Tagliatella și Starbucks.

Starbucks are peste 20.000 de cafenele în 65 de țări și este cunoscută ca fiind cea mai importantă marcă de cafea din lume.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302