S-a deschis primul pub Pilsner Urquell din Sibiu

S-a deschis primul pub Pilsner Urquell din Sibiu
person Horeca
access_time_filled

joymepubsibiuPilsner Urquell, prima bere blondă tip lager din lume, își extinde prezența cu o nouă locație în care consumatorii pot degusta Pilsner-ul original. Joy Me este primul pub Pilsner Urquell din Sibiu care duce moștenirea berii cehești mai departe, bucurând zilnic iubitorii și cunoscătorii de bere ai orașului, precum și turiștii aflați în vizită.

Noua locație Pilsner Urquell deschisă în Sibiu (pe Calea Dumbrăvii nr. 28-32) pune accent pe tradiția primei beri blonde pilsner din lume. Inaugurată în 1842, Pilsner Urquell păstrează și astăzi același proces de producție: se folosesc aceleași ingrediente cehești de înaltă calitate și același proces de producție, iar berea se produce numai în fabricile de bere din Plzeň, Republica Cehă.

Salutăm deschiderea Joy Me, noua locație Pilsner Urquell care le va oferi iubitorilor de bere un cadru ideal în care să experimenteze gustul perfect al unui Pilsner autentic la draft. La Pilsner Urquell, spunem că «maestrul berar produce berea, iar Tapsterul este cel care o desăvârșește», de aceea barmanii din Joy Me au fost pregătiți pentru a le oferi consumatorilor din Sibiu cel mai bun gust Pilsner Urquell, așa cum este el și în Cehia, contribuind la promovarea culturii berii la draft în România”, declară Loredana Catană, Key Customer on Channel Manager.

Locațiile în care se găsește Pilsner Urquell păstrează modul special și unic în care este turnată o halbă de bere perfectă (hladinka) și servită consumatorilor. Astfel, Joy Me Pub din Sibiu pune accent pe împărtășirea moștenirii cehești la nivel de excelență.

în luna septembrie a anului trecut, Pilsner Urquell a ales primul Tapster din România, o meserie introdusă în premieră și în țara noastră de acest brand. După o campanie de recrutare care a început în luna august și a inclus o serie de etape eliminatorii, patru candidați au ajuns în finală. Un juriu internațional l-a desemnat câștigător pe Dorin Adrian Mihai, cel care a dovedit că stăpânește cel mai bine arta de servire perfectă a unei beri draft Pilsner Urquell, cu trei degete de spumă, așa cum spune tradiția în Plzeň, Cehia.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302