Salonul Internaţional de Vinuri VINVEST 2013: Ediţie Aniversară

Salonul Internaţional de Vinuri VINVEST 2013:  Ediţie Aniversară
person Horeca
access_time_filled

vinvesteditia10Salonul Internațional de Vinuri VINVEST se va desfășura anul acesta în perioada 19 – 21 aprilie la Centrul Regional de Afaceri Timișoara și va fi o ediție aniversară, care va aduce în fața specialiștilor și iubitorilor de vin o serie de noutăți, anunță organizatorii pe site-ul evenimentului. Ajuns la X-a ediție, Salonul de la Timișoara reprezintă o platformă excelentă pentru a prezenta producătorii de vin, vinul, accesoriile de vin și ultimele tehnologii din industria vinului.

„Pentru că scopul organizatorilor a fost întotdeauna să fie informați și să pună în practică ultimele inovații din industria de specialitate, Salonul VINVEST vine și în acest an cu modalități care să confirme profesionalismul și orientarea directă către publicul său ” expozanții și vizitatorii.”, se arată pe site-ul VINVEST.

Pre-evenimentul va reuni șefii serviciilor consulare, importanți oameni de afaceri din Vestul țării, autorități locale, personalități din mediul artistic și jurnaliști și va completa lanțul de întâlniri organizate în mod tradițional de către VINVEST: conferința de presă, recepția VINVEST și Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice.

În acest an, se va desfășura în premieră în cadrul evenimentului, Gala Vinurilor Premium. Evenimentul va avea loc în data de 20 aprilie 2013 la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, cu implicarea producătorilor de vin, care vor oferi Vinul Premium ” cel mai mare vin al fiecărei crame participante. Această degustare se va desfășura într-un cadru special amenajat, totalizând un număr de circa 100 de persoane. Fiecare cramă va desemna oenologul sau somelierul care va descrie vinul în maximum 15 minute.

În timpul celor 3 zile de desfășurare a salonului VINVEST, au loc și alte manifestări interesante: lansări de mărci noi de vin, lansări de publicații de specialitate, concursuri dedicate profesioniștilor și publicului, spectacole gastronomice și de bartending.

salonulinternationalvinvest

Expozanții au ocazia să construiască relații de afaceri cu importatorii și cu firmele din industria vitivinicolă, să intre în contact cu piața internațională de vin și cu specialiști străini, și, nu în ultimul rând, să întâlnească specialiștii HoReCa, o parte semnificativă din publicul țintă al evenimentului.

În ultimii ani, circa 6000 de oameni au trecut pragul Centrului Regional de Afaceri la fiecare ediție.

VINVEST a reușit în cele 10 ediții de activitate să devină tot mai cunoscut, fiind unul dintre evenimentele de pionierat în materie de promovare cu precădere a industriei viei și vinului.

Echipa VINVEST este coordonată de către Lucia Pîrvu, director executiv, expert degustător, cu o experiență de aproape 30 de ani în domeniul vitivinicol, membru al mai multor jurii de degustare naționale și internaționale, un profesionist care și-a dedicat existența promovării vinurilor românești în țară si în străinătate.

VINVEST 2013 se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Ministerul Turismului având co-organizatori Asociația Degustătorilor Autorizați din România, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara, în colaborare cu instituții și asociații de profil din țară.

Mai multe informații despre ediția din acest an găsiți AICI.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302