Şampanie cu design by Jean Paul Gaultier

Şampanie cu design by Jean Paul Gaultier
person Horeca
access_time_filled

Compania producătoare de șampanie Piper-Heidsieck a lansat o sticlă de șampanie de colecție al cărei design inspirat de colanții dansatoarelor de can-can din Montmartre, a fost realizat de Jean Paul Gaultier. Cele două produse pentru care Gaultier a creat sticle sunt Black Cancan Millesime 2000 și Piper Heidsieck French Cancan.
Sampanie-Gautier
Sticla de Cancan este inspirată din costumele de cabaret din Franța, și este „îmbrăcată” în latex negru, ciorapi plasă și o mască roșie pe gât. Cea de-a doua sticlă „poartă” dresuri cu cristale Swarovski și un colier cu cristale.
Sampanie-Jean-Paul-Gaultier-designer
Băuturile vin însoțite de o altă creație a lui Gaultier – două pahare de șampanie cu elemente din aur. Au fost create numai 60 de sticle de Black Cancan Millesime 2000, iar prețul estimat este de 630 dolari.
Sticla de Piper Heidsieck French Cancan costă 55 dolari, iar dacă îți dorești o poșetă asortată și cupe de sticlă fumurie, trebuie să te aștepți la prețuri de designer, setul costă 640 dolari.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302