Top 3 băuturi preferate de români în perioada sărbătorilor

Top 3 băuturi preferate de români în perioada sărbătorilor
person Horeca
access_time_filled

Conform unui sondaj realizat la solicitarea Tuborg România în perioada 3-5 noiembrie, sucurile reprezintă băutura cea mai des cumpărată de români în perioada sărbătorilor de iarnă, acestea fiind sucuriurmate în topul băuturilor preferate de români de apă minerală și bere. Astfel, conform cercetării la care au răspuns peste 1400 de persoane, pe lista de cumpărături pentru masa de Crăciun a românilor se regăsesc sucurile (25.45 %), fiind urmate de apa minerală (21.75 %) și bere (18.87%).
Cercetarea a fost realizată cu sprijinul platformei online iVox.ro la solicitarea Tuborg România, cu ocazia lansării pe plan local a ediției limitate de sărbători Tuborg Christmas Brew.

În cadrul acestei cercetări, o treime din bărbații români au declarat că beau Tuborg Chrismas Brew cel puțin o dată în perioada Crăciunului, în timp ce mai bine de 20% dintre ei bereTau susținut că sunt consumatori frecvenți ai acestei ediții speciale (cel puțin o dată pe săptămână în perioada sărbătorilor de iarnă). „Dacă acum 12 ani părea un gest curajos să aducem pe piața din România Tuborg Christmas Brew, cercetarea realizată aceste zile ne demonstrează că în acest timp, am reușit să dezvoltăm preferințele consumatorului român pentru acest tip de produs și că acesta a început să asocieze perioada sărbătorilor de iarnă cu Tuborg Christmas Brew. Această cercetare ne bucură nespus, pentru că ne-am dat seama că suntem prezenți pe lista preferințelor românilor în perioada sărbatorilor de iarnă, unul dintre cel mai festive momente din an” a declarat Doron Zilberstein (Vice Presedinte Marketing, URBB).

Caravana Tuborg Christmas Brew
Caravana Tuborg Christmas Brew a început anul acesta, așa cum a fost deja publicul obișnuit, în primul weekend al lunii noiembrie. Astfel, în zilele de 4 si 5 noiembrie, 12 locații din Centrul Vechi al Capitalei au fost vizitate de caravanaCaravana Tuborg Christmas Brew, unde au fost oferite peste 1000 de premii constând în sticle de bere și obiecte promotionale marca Tuborg Christmas Brew. Peste 3000 de persoane au intrat în contact  cu berea ce aduce mai aproapre sărbatorile de iarnă în week-endul  ce tocmai a trecut. 
În următoarele săptămâni caravana Tuborg Christmas Brew va ajunge în 60 de locatii din mai multe orașe din țară: Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Iași, Galați, Brașov, Sibiu si Ploiești oferind consumatorilor posibilitatea de a se bucura de primele sticle Tuborg Christmas Brew oferite cadou de crăciunițele albastre. Caravana Tuborg Christmas va fi alcătuită din tradiționalul camion Tuborg Christmas Brew, alături de noile mașini albastre SsangYong Korando ce vor transporta crăciunițele.
Având un conținut de alcool de 5.6%, Tuborg Christmas Brew este o bere brun roscată, produsă din trei tipuri de malț, având o aromă distinctă de lemn dulce. Rețeta sa a fost inventată în 1981, de către maestrul berar Per Krieger Lassen, prin amestecarea a trei tipuri de beri distincte. Aflată de peste 27 de ani în topul preferințelor băutorilor de bere din Danemarca, locul în care a fost produsă pentru prima dată în lume, Tuborg Christmas Brew a creat tradiția lansării simultane a edițiilor din România cu cele din Danemarca, Germania, Rusia și alte țări europene.
URBB este unul dintre cei mai mari producători de băuturi de pe piața locală, fiind prezent pe piața berii, a băuturilor răcoritoare și recent, pe cea a apelor minerale. Portofoliul companiei cuprinde în exclusivitate mrci premium: pe piata berii mărcile Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness și Kilkenny (importate), marca Granini pe piața băuturilor răcoritoare necarbonatate, precum și recent lansată marca de apă minerală Bilbor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302