Simona Stoica va reprezenta România la World Draught Masters 2011

Simona Stoica va reprezenta România la World Draught Masters 2011
person Horeca
access_time_filled

simoStella Artois a anunțat câștigătorul finalei din România a competiției sale simbol World Draught Masters 2011, care a avut loc pe 20 august în stațiunea Mamaia. Simona Stoica, barman la restaurantul Belle Epoque din Capitală, a convins juriul că este cel mai talentat barman român al momentului, reușind să toarne perfect cupa de bere Stella Artois prin Ritualul celor 9 pași, și va reprezenta România la finala mondială a competiției World Draught Masters, care va avea loc pe 26 octombrie în Argentina, la Buenos Aires.

Stella Artois World Draught Masters este o competiție internațională organizată de Stella Artois în fiecare an, ajunsă la cea de-a cincisprezecea ediție. Inspirată din tradiția de peste șase sute de ani de în fabricarea berii, acest program anual celebrează măiestria creării și turnării supremei „frumuseți lichide” – potirul perfect de Stella Artois.
„O mandatăm cu încredere pe Simona Stoica să reprezinte România la finala mondială Stella Artois World Draught Masters unde va trebui să-și demonstreze talentul în întrecerea cu cei mai buni barmani selectați din 28 de țări din întreaga lume. E clar că la Buenos Aires va fi o întrecere a „inițiaților” și ne punem mari speranțe că, prin talentul său, Simona va face o figură frumoasă”, a declarat Tiberiu Mercurian, Director de Marketing al Bergenbier S. A.

winn

Câștigătorul ediției naționale Stella Artois World Draught Masters 2011 a fost desemnat de juriu din cei 14 barmani din întreaga țară calificați în finală, după derularea etapelor locale (organizate pe 9 august, la București, Timișoara, Craiova și Iași și pe 10 august, în Cluj, Brașov și Constanța.
stellaFiecare concurent înscris în competiție a fost provocat să-și demonstreze măiestria în turnarea perfectă a unui pahar de bere Stella Artois la draft, respectând Ritualul celor 9 pași de turnare. Pe locul doi s-a clasat Burgoci Marcel din Timișoara, iar pe locul trei Dragomir Cosmin din Craiova.
În România, competiția Stella Artois World Draft Master se organizează din anul 1997. La ediția din 2006, titlul mondial de World Draft Master a fost câștigat de românca Mihaela Joița.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302